• 9039
    --- alıntı ---

    para kazanacağım diye ülkenin futbolunla oyun oyna.önce playof de daha sonra ismini beğenme "süper final" de.ama pratik "süper rezalet"...

    niye"süper rezalet. rakip seyircinin bile giremediği yılda iki derbi maçınının zor yapılabildiği bir ülkedeyiz.para kazanacam diye 12 derbi.

    niye "süper rezalet". senin doğru dürüst derbi yönetecek.2 hakemin var.cüneyt ç.fırat a. diğerlerini kim yönetecek.dün yöneteni gördük..

    niye "süper rezalet". alt taraflarda bir takım maçlar yapılıyor .o kadar amaçsız ki.seyirci bile gitmemiş.nerdeyse futbolcu gitmeyecek.

    niye"süper rezalet". 4 büyüklerin finale kalacağı %99 belli.diğer anadolu takımları figüran mı?yoksa bizede amorti çıkabilir diye beklyn mi?

    niye"süper rezalet" sen para kazanacan diye futbolu alt üst et.12 derbi yaptırarak 6 hafta ateşle barutu yan yana getir.

    niye"süper rezalet". dünkü maçta daha tatsız bir olay olsaydı.kazandığın paraları yaralı sayısına bölüp karekökünü alıp n'apacaktın?

    gelecek yıl ligin adını ya "digilig süper rezalet ligi" koyun gitmeyelim.ya da bize ligimizi geri verin ve gölge etmeyin.

    bize ticari safsata da okumayın. riske girmek istemiyorsan ticaret yapmayacaksın.batan esnafın günahı ne o zaman?

    --- alıntı ---

    (bkz: rasim öztekin) *

    baba büyüksün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın