resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1743
    15 nisan 2012 fenerbahçe trabzonspor maçı esnasında didier zokora'ya ırkçı söylemde bulunan ve bu canlı yayın esnasında kısmen de olsa kabul eden futbolcu.

    benim söylemek istediğim ise emre bu olay neticesinde fenerbahçe camiası istemezse ceza falan almaz. nedeni de aşağıdadır.

    --- alıntı ---

    ali koç : john terry'nin ırkçılıktan dolayısıyla davası oldu. ingiltere futbol federasyonu mahkeme sonucunu bekledikten sonra karar verdi. tff bu yolu seçmedi. bizim tff'yle ters düşmemiz, 24 ağustos'ta şampiyonlar ligi'nden men edilmemizle başladı. savunma hakkını kullanamadan kendimizi ifade edemeden avrupa'dan ihraç edildik. hazırlıklı olsaydık bir şekilde idare ederdik. ancak tff 10 gün önce çıkmış takımlar avrupa'ya gidecek denildi. ne olduysa 24 ağustos'ta transferin bitimine 10 gün kala fenerbahçe, şampiyonlar ligi'nden men edildi. aynı gece trabzonspor yerimize şampiyonlar ligi'ne dahil edildi. fenerbahçe'nin men edilmesini tff'nin kararı olarak lanse ettiler. trabzonspor'un ise uefa'nın kararı olarak verdiler. bizim rahatsız olduğumuz konular bunlar. tff hangi kararları alıyor. biz bunlardan rahatsız oluyoruz.

    --- alıntı ---

    demek ki neymiş? şike olayında temel argümanı "sahaya yansımayan şike" olanın ırkçılık savunması da "mahkeme sürecini bekleyelim" olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın