resim
Dimitar Berbatov
Görev:Forvet Antrenörü
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Bulgaristan
  • 122
    ne gerek var dediğimdir.
    tamam iyi oyuncudur golcüdür neyse orasını tartışmıyorum zaten. ama hakkaten ne gerek var lan! takımda zaten elmander var hemen hemen aynı tarz ve bana kalırsa elmander berbatov'dan çok daha yararlı bir oyuncudur.
    sizce bu adamı alıp ne yapabilir fatih hoca? çift forvet sisteminde elmander ile berbatov'u mu oynatacak? hadi oynattı diyelim ne yapacak bu iki tane ağır aksak oyuncu ilerde? olsa olsa forvet hattının fiziki gücünü ve bitiriciliğini artırır bu adam. oysa ki bizim ilerde biraz daha dinamizme, hıza, adam eksiltmeye yani kilit açıcı bi adama ihtiyacımız olduğu aşikardır.
    hadi onu da geçtim aldık bu adamı o kadar maliyetle elmander'le de oynayamıyo beraber. fatih hoca elmander'i mi kessin bu adam için, yoksa yedek mi bekletsin bu adamı? ne yapsın ?
    hadi onu da geçtim senin yaş ortalaman belli bi yaşın üstünde zaten. biraz daha genç ve yetenekli oyunculaara yönelsen de parlayınca para geçse eline nasıl olur? bu adam 31 yaşında zaten uyum sağlayamazsa satacaksın zaten peki ne kadar zarar edeceksin acaba?
    geçiniz dostlar geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın