• 62
    twitter'da biraz evel

    @mbirand32gun: fb taraftarina bravo. bu kadar kulubune ve baskanina inanan ve sahip cikan baska taraftar gormedim. lutfen kimse kizmasin. hakkini verelim.

    @mbirand32gun: neden kiziyorsunuz? illa kufur mu edilecek? dogruyu da bir defa kabul edin. istedigi kadar organize olsun, fb taraftari sizi sasirtmiyor mu?

    demiştir. bende dilim döndüğünce;

    @caglarsakaoglu : mehmet ali bey, zaten fb-ts maçı var bgn, neyin organizasyonu? çağlayan'da gördük 2500 kişi ya vardı ya yoktu, abartmayalım. galatasaray taraftarı arena açılışında demokratik tepkisini koyup başbakan'ı yuhaladığında bravo demedi hiçkimse... fikri hür vicdani hür başbakanı bile protesto edebilen galatasaray taraftarı değide fener taraftarı sizi şaşırtıyorsa, yazık. galatasaray maçının olduğu gün nevizade'de glatasatasaray taraftarının toplanıp tff'yi protesto etmesi şaşırtır mı sizi? bravo dermisiniz?

    diye cevap yazdım, geri cevap gelirse yazarım.

    elma ile armutu birbirine karıştıran, neye bravo neye yazık diyeceğini bilmeyen habercidir kendisi.

    şükrü saraçoğlu stadında trabzonspor maçının olduğu gün, fenerbahçe taraftarı bağdat caddesinde toplanıp şikeden teşvikten ve örgüt kurmaktan yargılanan ve hapiste olan başkanlarına destek veriyor, dikkat ediniz maç günü bağdat caddesinde!! neden bravo deniliyor taraftar övülüyor anlamış değilim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın