• 370
    medyada malumunuz galatasarayın bütün branşlarını bir arada toplama gayesi ve hedefi olduğu bu konuda projeler üzerinde çalıştıkları ve bu projelerin temel konususunda seyrantepe arazisi üzerine odaklandığı konuşulmakta.

    hükümet ile bu konuda yapılan görüşmelerde beklenen cevapların alınamaması ve bu konuda muhattap bile alınmaması ise durumun vehametini ortaya koymakta.

    bu ortak kullanım ideali; 3 taraflı bir oyundur.

    birinci taraf hükümet;

    beşiktaş takımını olimpiyat stadından kurtarıp türk telekom arena da maçlarını oynatarak onların sempatisini kazanmak.
    galatasaray takımının önümüzdeki yıllardaki projesi olan seyrantepe arazisindeki basketbol salonu ve diğer branşlar için söz vermek.

    ikinci taraf galatasaray;

    arasının iyi olmadığı hükümetle arasını düzeltmek ve çok istediği ve büyük gelir beklediği projeleri için söz almak

    üçüncü taraf beşiktaş;

    taraftar gücü ve medya desteği ile olimpiyat zulmünden kurtulmak ve önümüzdeki yıllarda mevcut seçimlerde hükümetle arasının iyi olması.

    olaylar tamamen bu kurgudan ibarettir. sonuçta herkesin kazanacağı, hayatta tek gayesi futbol maçları olan taraftarların kaybedeceği birbirini yiyeceği bir uygulama olacaktır.

    yok orası benim evim, beşiktaş bize küfür etti falan hikayelerini ise hiç anlamıyorum. nkfvas diyip sonra en yakın arkadaşlarının evlerinde annesinin elinden yemek yiyen bir toplumuz kimse kusura bakmasın ama artık ülkemizde küfür etmek sıradan bir durum oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın