• 10
    2011-2012 sezonu için yapılacak olanı çok olaylı geçecek olan, aslında futbolun en büyük güzelliğidir.

    fenerliler çok gergin bu ne arkadaş böyle ? benim arabamın plakası gs. oturuyorum bostanci'da. sikinti var güntekin. direk e-5 tarafından kaçmalı. ya da en temizi maçı karşıda izleyip takımı florya'da beklemek.

    kendimi geçtim ama bütün türkiye'yi düşündüğüm de kim bilir kaç kişi kavga edecek, kaç kişinin canına malına zarar gelecek, kim bilir kaç kişi o mutlu gecesini ızdırap içerisinde geçirecek.

    fener şampiyon olsa yine aynı şey. bu defa da bizimkiler saldıracak o hırsla, sinirle yurdun dört bir köşesinde.

    her şeyi anlarım ama şampiyon olana saygı duyacaksın arkadaş. ayıptır. ama nerede? bu hale gelmiş bir futbol ortamında ağız tadıyla şampiyonluk kutlaması yapabilmek gerçekten imkansız. herhangi bir ara sokakta örneğin sevgiliniz,mesela kızkardeşiniz,atıyorum karınız hatta anneniz teyzeniz yanınızdayken 20 tane apaçinin saldırısına uğrayabilirsiniz.

    yazık hakkaten. ben küçükken öyle değildi. murat 131 arabamız vardı en şahanesinden. babam bastıkça kornasına inlerdi bütün kadıköy. ben de arkada belime kadar çıkmışım camdan üzerinde ''süper galatasaray'' yazan bayrağımı sallardım. bir de çakallar vardı hızla giden arabadan bayrak kapmaya çalışan. ölürdüm de vermezdim. bir tanesi başarmıştı da arabadan inip önce bu eylemi yapana gerekli cezasını verip sonra da bayrağımı geri getirmişti babam.

    güzel günlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın