resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 349
    asıl konuşulması gereken, dün* yapılan "özhan canaydın genç galatasaraylılar koleksiyon defilesi" 'nde, çocuklara okuduğu “özür diliyorum” temalı mektup olmalı idi. ama maalesef dün gece* yayınlanan telegol programı ile ve gol programı'na katılmasıyla, orada bulunan kişilere verdiği cevaplar, şike olayları ile alakalı söylemleri, şampiyon olamazsak* olacak takımı alkışlamam dedikleri ile gündeme geldi, aslında suç başkan yardımcımız adnan öztürk'te değil tabiki de o programları yapan kişilerde ve her zaman gereksiz sorularla ortamı germek istemelerinde. keşke mektup okunsa, sadece birkaç dakika üstünde durulmayıp, gündeme mektup gelse idi.

    işte “özür diliyorum” temalı mektup;

    “biz sporu yönetenler olarak aramızda sadece küfürle konuştuğumuz ve türk toplumuna ve sizlere saygısızlık yaptığımız için, tüm spor dallarının özellikle sevdiğiniz futbolun, aslında dürüstçe, mertçe, yürek ve akılla oynanan bir oyun olduğunu sizlere gösteremediğimiz ve buna inandıramadığımız için, çok sevindiğiniz veya üzüldüğünüz maçlar için, sonradan, kafalarınızda soru işaretleri yaratıp, tereddütü öğrettiğimiz için özür diliyorum. dün ve bugün yaptığımız ayıplar ve hataların bedelini ödemeyip, gelecekte tüm dünyada sizlere, şikeciler damgası vurduracak hareketler yapmayı düşünecek kadar bencil olabildiğimiz için, asıl görevimizin, sizleri yetiştirmek olduğunu unutup, kendi aramızda, kişisel hırslarımız için kavga ederken, spora ve sporculara olan sevginize zarar verdiğimiz, hayal dünyanızı kirlettiğimiz için, kafanıza şişe atılmasını engelleyemediğimiz, atıp kaçanları bulamadığımız için özür diliyorum. batuhan senden özür diliyorum.
    çocuklar, gençler, sizler umut demeksiniz. sizlerin olduğu yerde umutsuzluk, çirkinlik olamaz, olmamalı. kendimizi, hatalarımızı düzeltmek, onur, gurur, şeref ve gerçek liderliğin, spordaki anlamını sizlere öğretmek ve yaşatmak için galatasaray olarak, daha çok ve cesurca çalışacağımıza söz veriyorum. hepinizi gözlerinizden öpüyorum."
    http://www.yerelgundem.com/...usulacak_mektup.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın