• 39
    fatih terim'in, karizmasıyla açık ara öne çıktığı program. oturuş sıralamasının bir anlamı yoktu muhtemelen ama ben kafamda soldan sağa doğru "en etkiliden en etkisize" gibi bir sıralama yaptım! şenol hocaya haksızlık etmek istemem ama sonuçta orada fatih hoca vareken de tarafsız yaklaşamam!

    tek tek bakacak olursak;

    fatih terim: tek kelimeyle "karizma". karizması sadece duruşundan değil yalnız, yorumlarına serpiştirdiği espiriler ve araya sıkıştırdığı laf sokmaların da buna katkısı var! o nasıl bir ayar verme şeklidir, o nasıl bir dik duruştur? helal olsun!

    şenol güneş: beyefendi. çok düzgün, ağırbaşlı bir adam. oldukça mütevazı ve gerektiğinde özeleştiri yapabiliyor. fatih terim'le birlikte programı götürdüler. ikisi dışında dikkate alınabilecek birisi yoktu zaten!

    aykut kocaman: antipatik. suratına bakınca, dünya üstünde yan yana gelince en antipatik renk kombinasyonunu oluşturan sarı-laciverti gördüğünüz şahıs. ciddi görünmeye çalışarak yapmacık efendilik triplerine girmesi zaten çok itici. üstüne bir de başarısızlıkla sonuçlanan "çaktırmadan laf sokma" girişimleri... yemezler canım!

    tayfur havutçu: tanımsız. klasman dışı bıraksak yeridir; varlığı yokluğu pek farkedilmedi. iki kelime biraraya getirip bir cümle kuramadı. ilginç... bir tarafta, konuşmasıyla oyuncuları üzerinde hipnoz etkisi yaratan bir teknik direktör varken*, bu adamın soyunma odası konuşmalarını da merak etmiyor değilim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın