• 88
    türkiye basketbol federasyonu tarafından sürekli ağzına sıçılan, türk polisi tarafından türlü orantısız güç kullanımına tabi tutulan, bunun karşısında da tek güvendiği kurum olan galatasaray yönetimi tarafından itinayla sahipsiz bırakılan topluluktur.

    kerizin önde gidenidir yani kendileri. vur enselerine al lokmalarını. ne yaparsan yap tabi koçum patronunla mı kavga edersin, hayatınla oynayıp hafta içi türlü bahanelerle işten mi kaçarsın, eşinle dostunla maç öncesi kumkapı'ya gidip balığını yiyip rakını içip maçı yaşayamadan koştur koştur yetişebilirsen kan ter içinde takım elbiseyle maça mı gidersin. galatasaray yönetiminin de çok umurunda. fenerbahçe basketbol takımları itina ile derbileri hafta sonları ya da nadiren de olsa hafta içi oynayacaksa en erken saat 20:00'da oynar. sen lig maçı olsun, ezeli rakibinle oynayacağın final serisi maçları olsun seve seve hafta içi 19:30'da oynarsın.

    lanet olsun içimde ki arma aşkına. lanet olsun kapalı spor salonlarında oynanan müsabakalara sevdalandığım günlere. ulan resmen keriz yerine koyuluyorum. bu da bana çok koyuyor arkadaş. çok *
App Store'dan indirin Google Play'den alın