• 8967
    işte, itiraflardan eleştiriye kadar birçok unsur bulunduran galatasaray asbaşkanı adnan öztürk'ün okuduğu mektuptan öne çıkan satırlar...

    - sizlere sporun centilmence rekabet olduğunun, hayatın güzelliklerinden birisi olduğunun değil de, sadece kavga, küfür, kumar ve şiddetten ibaretmiş gibi gösterilmesine izin verdiğimiz için özür diliyorum.

    - annenizle veya ablanızla maça gelmenizin, babanız, amcanız, dayınız, dedeniz veya abinizi stada sokmamayı, tuttuğunuz takıma verilen bir ceza olarak düşündüğümüz için özür diliyorum.

    - türk olmayan sporcular için milyar dolarlar harcarken, sizler için spor okulları açmayı düşünmediğimiz, sizleri olimpiyatlara hazırlamayı unuttuğumuz, en doğal hakkınız olan fırsat eşitliğini vermediğimiz için özür diliyorum.

    - dün ve bugün yaptığımız ayıplar ve hataların bedelini ödemeyip, gelecekte tüm dünyada sizlere, ‘şikeci’ damgası vurduracak hareketler yapmayı düşünecek kadar bencil olabildiğimiz için özür diliyorum.

    - kafanıza şişe atılmasını engelleyemediğimiz, atıp kaçanları bulamadığımız için özür diliyorum, batuhan senden özür diliyorum (arena’daki eskişehirspor maçında başına gelen şişeyle yaralanan 10 yaşındaki taraftar).

    - çocuklar, gençler, sizler umut demeksiniz, sizlerin olduğu yerde umutsuzluk, çirkinlik olamaz, olmamalı. kendimizi, hatalarımızı düzeltmek, onur, gurur, şeref ve gerçek liderliğin, spordaki anlamını sizlere öğretmek ve yaşatmak için galatasaray olarak, daha çok ve cesurca çalışacağımıza söz veriyorum. hepinizi gözlerinizden öpüyorum.

    (bkz: adnan öztürk)
App Store'dan indirin Google Play'den alın