resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1347
    trabzon'dan galatasaray'a geldiği ilk sezonda üstüne koymuş sadece kariyerinin gol rekorunu kırmakla kalmayıp hem defans hem de ofans yönünden takımın kilit oyuncularından biri olma rolünü tam da beklendiği şekilde almasını bilmiştir.

    ancak, geride kalan haftalara baktığımda, kendisini özel olarak izlediğimde hala potansiyelinin oldukça altında olduğunu düşünüyorum. bunda kuşkusuz türk oyuncu olmasının payı var. belki mental özellikler belki futbolumuzun koşulları belki başka faktörler... tabii ki bu farklı bir yazının konusu. ama ister istemez düşünüyorum kendisi almanya'da yaşamış olsa nuri şahin gibi mesut özil gibi real madrid seviyesindeki takımlarda oynayabilirdi. ciddi anlamda çok özellikli bir oyuncu selçuk. daha önce söylediğim gibi biraz daha hızlı bir oyuncu olsa günümüz modern futboluna cuk oturacak bir yetenek.

    gözle görülür bir çıkış, bir ivme yakalamasına rağmen hala potansiyelinin altında. önümüzdeki sezon performansını daha da ileri taşıyacağını düşünüyorum. bir de malum avrupa'ya transfer olma meselesi var. normalde bu konuda net tavrım gitmek isteyen oyuncunun önü kesilmez, giden gider atlayabilirse sınıf atlar, orada bizi temsil eder şeklinde olmuştur. ama kendisi için nedense kalıp galatasaray efsanelerinin arasına girmesi takımın değişilmez ismi olması daha mantıklı belki daha güzel geliyor. tabiri caiz ise tam futbol yaşında ve ivmesi hep pozitif bir oyuncu. umarım hiç bozmadan daha da ileriye gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın