• 5
    seyredemeyen renktaslar icin terim'in aciklamalarindan bazilari;

    not: program hala devam etmektedir...

    --- alıntı ---

    - 34. haftaya gelinceye kadar 6 hafta kala, galatasaray'ın şansı ne kadarsa, play-off'un sonuna kadar da şans o kadar. süper final'de ara açılabilir, ara kapanabilir de. ben olayın tarifin böyle yapıyorum. puan kısmı dışında bir güven, takım adına oynanacak maçlar öncesi konsantrasyona yardımcı olan bir duygu. 14. haftada liderliği alıp 20 hafta götürmüşüz. bu önemli bir şey, kolay değil.

    - tayfur hocama yeni başlangıcın başarılar diliyorum. unuttuk başta söylemeyi. galatasaray kötü olmasa bizi neden göreve çağırsınlar? bence büyük kulüplerin mazilerinden gelen bir refleksleri var. kötü durumlarda camia olarak tepki veriyorlar. biz o tepkiyi aldık. bu aşamada taraftarımız bizim çok yanımızda durdu. başlangıçta bir takım tatsızlıklar oldu.

    - florya'da olan arkadaşlarım, yardımcılarım ve oyuncularımla birlikte güzel bir takım oyunu sergiledik. odak noktasdı galatasaray'ınm kötü durumdan çıkmasıydı. teşhis kondu, tedavisi de giderildi. çabuk toparladık. bu arada oyuncularımızla birlikte geçen yılları unutturduk. bu sürwecin büyük bir bölümünü iyi oynama isteğiyle pozitif bir şekilde geçirdik. baktığınızda biz 9 oyuncu takıma kattık. 10'uncu oyuncusu saymıyorum, o genç. 16-17 ismi ise gönderdik.

    - florya düzelmeden, galatasaray düzelmezdi. yönetimimiz sağolsun bize bu yetkiyi tanıdı. florya kendine geldikten sonra üstüen gitmek kolay oldu. şu aşamada ne derseniz kolay sayılır. kazandıktan sonra konuşmak kolay derler.

    - transfer bir takımın en önemli özelliklerinden biri. zaman zaman hepimiz hata yapabiliyoruz. bu sene doğru işler yaptığımıza inanıyoruz. bu sene en az yabancıyla biz oynuyoruz. bizim yanlış yapma sıkıntımız yok. bütün arkadaşlarımız bize yardımcı oldu. herkese teşekkür ediyoruz.

    - eboue'yi aldık diye dayak yiyecektik. bonservis bedeli endeniyle eleştirildi. melo ile ilgili durumları biliyorsunuz. gönül isterdi ki hiç olmasın. elmander alındı biz gelemden. çok iyi bir iş yapılarak.

    - arda'nın gitmesi sürpriz oldu. ligin başlamasında 45 gün rötar olunca, arda ile oynayacağımızı düşünürken, arda ayrıldı. bu bizim için önemli bir kayıptı. arda'nın burası yuvası. istediği zaman buyursun. orada iyi gözüküyor. ancak benim için ayrılması üzücü oldu. sonra riera geldi. bazısı iyi, bazısı kötü performans verecek. herkesin iyi dediği transfer bile kötü çıkabilir. aşı bazen tutmuyor.

    - bir parantez de kalemize açmak lazım. kalemizi de sağlama aldık. galaatsaray son dönemde çok fazla kaleci değiştirdi. ujfausi her yerde oynayabilen bir isim ve o en ucuzu. reyes ile forlan olmayınca, ki başkanımız bizim ısrarımızla gidip el sıkıştı. forlan ve reyes'in istememeleri üzerine iş başka yöne döndü. sonra rakamlar artınca ben istemedim.

    - selçuk'un transferi öncesinde ben amerika'ya gitmiştim. onu almakla çok önemli bir iş yaptık. trabzonspor'a da buradan teşekkür ediyorum. çok karakterli bir oyuncu. bence taffarel de hasan şaş da, ümüt davala da ve scott da bizim için iyi transfer. transfer hepimizin kullanması gereken bir şey. oyuncu da bizden memnun olmayabilir.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın