resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 381
    kendisini antalyaspor'dan beri olmasa da beşiktaş'tan beri takip ederim. o zamandan berirdir de kendisini yetenekleri açısından beğenirim. beşiktaş'taki futbolundan aklımda kalan özellikleri ; hızlı olması, topa nasıl vuracağını bilmesi, sert şutları ve hırsıydı. malesef karateristik özellikleri ve daha çok yabancı futbolcularda gördüğümüz umursamazlığı ile beşiktaş'ta tutunmayı başaramamıştı. ve kendini manisaspor'da buldu.

    manisaspor'dayken tamam dedim bu çocuk olacak. umursamazlık problemini yenmiş gibi gözüküyordu. ancak ne zaman ki fenerbahçe'ye gitti beşiktaş'taki umursamazlığı yeniden hortladı. artık kendisinden hiç birşey olamayacağı yönünde fikrim değişti. büyük takımlarda oynayamıyor bu çocuk diyordum.

    bu nedendendir ki trabzonspor'daki formu türkiyede eminim en çok beni şaşırtmıştır. yeteneklerinde zerre bir değişiklik yok ancak karakter olarak kendini trabzonspor'da inanılmaz geliştirdiğini ve şu haliyle galatasaray'da uzun yıllar oynayabileceğini düşünüyorum. tek eleştirilen yönü olan pas vermemesi benim için tartışma konusu bile değil. çünkü eğer golcü ise gol olacağına inandığı an topa vurmalıdır. bomboş pozisyonda bir arkadaşına pas verebilecek bir durumda olsa bile.

    ama şunu da unutmamak lazım; (gbkz: "seni buraya getiren yeteneğindir ancak burada tutacak olan karakterindir.")

    eğer ki galatasaray'a gelme gibi bir ihtimali olursa, uzun yıllar bizde oynayabileceğini düşünüyorum. çünkü burak yılmaz artık bu onuru hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın