• 4
    çok net olarak göstermiştir ki eğer 2 yabancı hakkınız olacaksa bu haklar en azından lig için eleonora lo bianco ve rosir calderon için kullanılacağına, rosir calderon ve yanına dünya yıldızı top öldüren başka bir dünya yıldızı ile kullanılmalıydı. senin elinde gamze alikaya var ise doğru bir takım kimyası oluşturmak için eleonora lo bianco ile kullanmayacaksın diğer yabancı hakkını lig için sayın orkun darnel. misal lo bianco-calderon-selime ilyasoğlu gibi bir üçlü yerine, calderon-gamze ve 3. olarak yazılabilecek onlarca oyuncudan biri ile kullanacaksın o hakkı. bana kalsa gözümü kapar glinka derim oraya.

    tanım: gümbür gümbür oynatan pasörümüzdür. servisleri çok etkilidir. basit oynar varyeteye girmez. uzun yıllar formamızı terletmesi dileğiyle.

    peşinen edit: bak lo bianco kötü demiyorum bu entry ile. orkun darnel'in kurduğu takımın kimyası kötü diyorum. yoksa alırsın bir tane top öldüren türk smaçör o zaman lo bianco'yu pasör oynatma lüksün olur. o ayrı. ama yoksa elinde bu türk o zaman gamze'yi pasör oynatıp calderon ayarında bir smaçör daha bulacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın