resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3463
    kendisini sevenlere tribün magandası denen futbolcumuz.

    artık gerçekten abartıyorsunuz. bir futbolcuyu beğenmeyebilirsiniz, eleştirebilirsiniz ama artık olayı iyiden iyiye hakarete vurmaya başladınız. ben şahsım adına sabri'yi seven ve kaptanlığını destekleyen bir galatasaray taraftarıyım. tribün magandası değilim, başkalarının görüşlerine göre onları bu şekilde yaftalayan tiplerden ise en az bir fenerli kadar nefret etmekteyim, ama buna rağmen aynı takımı desteklediğim ve iyi niyetinden şüphelenmediğim insanlara hakarette bulunmamaya çalışırım.

    anladık sabri sana göre yetersiz, takımdan gitmeli...vb lakin bu dediklerinin hepsi yaklaşık bir 500 entry de yazılmış zaten. daha neyin peşindesin? sabri'nin galatasaray'da kalması gerektiğini düşünenlere hakaret edince farklı bir şey söylediğini mi zannediyorsun? ya da dur sabriye birde ben geçireyim dikkat çekeyim davasında mısın? ne arkadaş derdin senin?
    hayır yazılan entrye bir bak "tribün magandaları tarafından savunulan kabile reisi.ama bi futbolcu değil" .
    bu ne ulan nedir bu. aynı söz içinde galatasaray taraftarına hakaret, sabri'ye zaten hakaret. peki entry'nin kattığı bir artı değer var mı? yok. bir yorum varmı değişik bir argümanla, o zaten yok. bok atılıyor sabri'ye ya aman benimde bokum bulunsun eksik kalmayayım olayı. kimsin arkadaş sen? hadi eleştirirsin bir yere kadar eyvallahta sen bu kadar kesin cümlelerle önüne gelene hakaret etme hakkını nasıl kendinde buluyorsun? eskiden sadece sabri'ye edilen hakaretler artık onu seven insanlarada yağdırılmaya başlanmış. kimsin arkadaş sen? kendini sabri'den de bendende(!) üstün görüyorsun!!

    sabri kimine göre yeterli kimine göre yetersiz bir galatasaray futbolcusudur. bu bağlamda eleştiriledebilir, yeriledebilir eyvallah ama ağır ithamlarla hakaret edilmeyi, ta.şak malzemesi yapılmayı haketmemektedir. formasına her zaman layık olmaya çalışan bir galatasaraylıdır. kimi zaman başarır kimi zaman başaramaz bunun değerlendirmesini yapıp buna göre formayı verecek olan imparator kenardadır. sabri ona verilen görevi yapmaktadır. yani illa sabri hala galatasaray'da oynuyor diye birine sallayacaksan bu sallayacağın kişi sabri değildir. ama tabi imparator'a sallamak işine gelmediğinden sabri'ye sallamak kimi bünyelere daha kolay gelmektedir.

    eleştirin sevin ne yaparsanız yapın ama gerek insanlara gereksede galatasaray forması taşıyan futbolculara duymanız gereken bir şeyi unutmayın: saygı.

    (bkz: en ofsayt entrylere girilmesinden gurur duyulan entryler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın