• 15
    ilk 3 haftanın yani ilk maçların sıralamayı büyük ölçüde belirleyeceğini düşündüğüm için önem verdiğim kura.

    moral motivasyon ve olasılıklar açısından bizim için en hayırlı senaryo;

    ilk maçı beşiktaşla oynayıp ardından trabzon'a gitmek olacaktır. beşiktaş'ın iki önemli oyuncusu almeida ve egemen cezalı. hadi almeida'yı geçtim egemen savunmanın yarısından fazlası demek. trabzon da ilk iki maçını seyircisiz oynayacak. gerçi en etkisiz faydasız seyirci topluluğuna sahip takımlardan biri kendileri ama yine de bir avantaj olur bizim için.

    olabilecek en kötü senaryo;

    net bir şekilde ilk maçı kadıköy'de oynamak olur. fenerbahçe'den çekindiğim falan yok açıkçası her şekilde daha iyi takım olduğumuzu düşünüyorum. ama oradaki maçta yine türlü çirkeflikler pislikler bekliyorum, gereksiz gerginlikler belki kartlar olacak. kaldı ki daha melo-riera krizini çözemedik ve çolak ilk maçta cezalı olduğu için oynayamayacak. yine selçuğun kafasına falan çarpar gol olur boşuna ümitlendirmiş oluruz adamları. gerek yok. içeride oynasak yine bir derece ama ne kadar geç oynarsak o kadar iyi. çünkü onların trabzon maçı da en az bizimle oynayacakları maç kadar gergin geçecek. bize gelene kadar gardları düşsün, son darbeyi biz vuralım.

    bir de özellikle istediğim şey sıralamanın bir an önce kesinleşmesi, çözülmesi. yani 3 maçta falan şampiyonluğumuzu ilan etsek tadından yenmez. sadece takımım için değil ligtv için de istiyorum bunu. en azından bu zımbırtının yarısı ellerinde patlasın. güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın