resim
Volkan Babacan
Takım:Başakşehir
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 91
    kendisine açık mektubumdur..

    bak güzel kardeşim. yakışıklı adamsın, hakkını yemeyelim iyi de bir potansiyelin var. yalnız gittiğin takımda o takımın formasını giymeni öneririm. böyle böyle kalıcı olabilirsin ve gittiğin yerlerde başarılı olursun.

    8 nisan 2012 manisaspor galatasaray maçı'nda muslera'nın penaltısı benim için sıradan bir penaltıydı mesela. 19 oyuncumuz gol atmış bu da 20.he bi de kalecimiz. sonra tiwtterda attığın twitlere baktım bu zamana kadarki. ilker avcıbay ve yiğit incedemir e twit atmasan hangi takımda oynadığını anlamazdım. fenerbahçeli olabilirsin doğaldır. aziz yıldırım'ı da çok sevebilirsin. ama bir fenerbahçe maçında es kaza hata yaparsan twitlerine bakılıp çok rahat yargılanırsın, sonra da aklanamazsın. bu zamana kadar hep ilker avcıbay oynarken kalede bu maçta kiralık olmana rağmen senin oynaman da bana manidar gelir. ilk golde kalene geçmeyip bir iki tane çaput atıldı diye kalene geçmezsen, hakeme gidersen, antipatikleşirsen "abilerin gibi" orda da göze batarsın. abin hayatını kurtardı fenerbahçe'nin kalesinde. sen ise bu sene bu kulüpte diğer sana başka bir kulüpte dolaşıp duracaksın.

    abin hayatını kurtardı fenerbahçe'nin kalesinde. sen ise bu sene bu kulüpte diğer sana başka bir kulüpte dolaşıp duracaksın.

    güzel kardeşim sen topunu oyna, fenerbahçe'yi destekle ama oynadığın takımın formasını giy. iki hatalı gol yedi diye alay ettiğin muslera'da sana umarım son şakasını yapmıştır hayatında. he sen kalkıp bu işten dersini de almazsan daha çok kapak takan çıkar hayatında. bugün muslera yarın ufuk...etme bulma dünyası olduğunu yaşayarak görmüşsündür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın