resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2277
    türkiye'de futbol konusunda %80-85 oranında anlaşacağım belki de tek insan. maç sonu 10 şey söylüyor, bunlardan rahatlıkla 8'ini maçı izlerken düşünmüş oluyorum. kesinlikle ama kesinlikle ekranın en iyi teknik direktörü (dünyada). yanına yaklaşabilecek en ufak isim yok. en yanına yaklaşanla da arasında 50 milyon uzay yılı var.

    görüntü yok, telefonla canlı bağlantı yok, sansasyon yok..ona rağmen her maç 45-50 dakika sadece futbol. devre arasını da kat, 1 saat. 90 dakikalık maçı, 90 dakika anlatıyor neredeyse bu adam. hiç de sıkmıyor. normalde sık tekrara girmesi lazım, onu da yapmıyor.

    fenerli diye sallıyoruz ediyoruz ama bu adam %80 oranında objektif beyler. %20 de subjektif olsun. adam zaten ben fenerliyim diye bağırıyor. bırakın o kadarını da yapsın.

    illa bir şeye takılacaksan da şuna takıl mesela;
    o kadar küfür etmene, sallamana rağmen niye her maç bitimi elin direkt ntv spor'a gidiyor? gidiyor mu? gidiyor. ntv spor'da la liga maçı varsa, hemen ntv'yi açıyorsun ki 1 dakika da olsa kaçırmayasın.

    niye? çünkü sen de biliyorsun ki müthiş bir futbol aklı. ve yaptığı işte de rakipsiz. muhtemelen bırakana kadar da öyle kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın