• 822
    türkiye'nin genel yapısından bi kesit sundu bu süreç bizlere. sunmayada devam ediyor. alhlaksızlığın, pişkinliğin ve adiliğin ne boyutlarda olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

    lig tv para kaybetmesin diye sayısız maymunluklar yapıldı.ilk başta mehmet ali aydınlar ve saz ekibi süreci olabildiğince sulandırdı ve siktir oldup giderek görevini başarıyla tamamladı.sonrasında ise tamamen önceden tasarlanmış olan bir seçim süreci izledik.bu süreci tasarlayanlar futbolun para babaları ve şikede adı geçen kulüplerden başkası değildi. ama işin en acıklı ve bir o kadar da iğrenç kısmı ise yıldırım demirören denen yalı dubasının federasyon başkanı olmasıdır. babasından aldığı harçlıkla kulüp yöneten, takımının adı soruşturmada geçen, yöneticisi ve teknik direktörü hapisten yeni çıkmış, yolda görsen suratına tükürmeyeceğin adam geldi federasyona başkan oldu lan!. bence bu olayın son noktasıdır. bundan daha öte bir rezillik olamaz. bu adam bu ülkede federasyon başkanılığı yapıyorsa eğer, "bundan sonra ne olucak" diye tartışmak yersiz.

    şu tiksinti veren dönemde bile türkiye ligini takip ediyorsam eğer, bu önüne geçilemez galatasaray sevgimden ötürüdür. ki sadece galatasaray maçlarını izliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın