• 56
    ilk çıktığı zaman bu uygulama şiddetle karşı çıkmıştım fakat sistem bana heyecan veriyor mu diye düşündüğümde veriyor arkadaş. düşünün ki sezonu 2puanla kaybetmişsin ama sana bir şans veriliyor ve 6 maç daha yapma şansın var. kulüp için ekstra bilet geliri ve inanılmaz bir heyecan fırtınası. tamam bir yandan bakıldığında 34 maçlık maratonun emeği 6 maça indirgeniyor ilk 34 maç heyecansız oluyor diyebilirsiniz ama bence o kadar da heyecansız bir sezon değildi bu sezon. tek problem bu sezona mahsus olan sıkışık maç programıydı. seneye bu sorunda aşılırsa bence bu sistemin türk futboluna heyecan katacağı aşikar. heyecan diyorum kalite demiyorum. hiçbir büyük ligde bu sistem yok ve bu bizim ligimizi sınıf düşüren bir lig olarak gösteriyor ama bence 12 maç daha izlemek bir futbolsever olarak büyük bir zevk olacak.

    bu sistemi nba playoff sistemi gibi kıyaslarsak eğer, evet normal sezon maçları nba'de bir playoff sertliğinde ve kalitesinde geçmiyor ama futbolda playoff sistemi tam olarak nba gibi olmayacağı için bence futboldaki sistem daha başarılı olacak gibi.

    açıkcası ben şu an playoffları sabırsızlıkla bekliyorum, neden mi? çünkü takımıma güvenim tam!!! fatih hoca 5sakat 3kart cezalısı da olsa çıkan 11le yine rakiplerini alt edecektir. bundan büyük keyif nerede yaşanır.

    son olarak, seneye eklenecek play out sistemi de bence oldukça yerinde bir karar olmuş...lige havlu atan takımların son hafta tüm maçlarda yatmasını engelleyen başarılı bir uygulama olur. (bkz: manisaspor) (bkz: ankaragücü)
App Store'dan indirin Google Play'den alın