resim
Hakan Ünsal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:51
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 143
    bulent korkmaz geldıkten sonra bir anda 180 derece donen eski super sol bekımız, şimdinin ntv spor spikeri...
    sürekli her sucu kalli, lincoln ve skibbeye bulan bir elestiri anlayisi var...

    aslinda futbol bilgisi ridvan, ve mehmet demirkol` dan sonra onu en iyi yorumcu yapmasina ve duzgun turkce konusunda yetkin olmasina ragmen icindeki kini nefreti kusamadigindan bulent oncesine kadar muhalefet olmak icin muhalefet simdilerde ise tam bir galatasaray yanlisi taraf cizmektedir....

    bu arada bulent korkmaz`la yakinligi ciddi derecedir... antremanlara katilmakta yardimci hoca gibi, bulent hoca` nin basindaki ayagi gibi davranmaktadir...
    bulent` in solemek isteyip teknik direktor olup soleyemedigi, gencler konusundaki dusunceleri veya eski takim arkadaslari simdiki oyuncularini elestiremeyisini direk hakan unsal`in agzindan duyabilirsiniz.....

    ozellikle son roportajinda bunu bariz belli etmis, http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=74413

    su noktalara dikkat,

    - burada galatasaray ve lincoln karşı karşıya geldi, lincoln'de galatasaray'ı hiçe saydı. arda onun görevini çok iyi yapıyor. bence bundan sonra galatasaray kadrosunun lincoln'ün değilde arda'nın etrafında kurulması gerekir. hem bu sene kalan maçlarda, hem de önümüzdeki sezonlar için.

    yonetim ve teknik kadronun ortak karari, adnan polat tarafindan da aciklandi....

    -buna rağmen galatasaray'da göbekte sorun yaşanması beklenirken sol bekte sorun yaşanıyor. volkan istenilen verimi veremiyor bir türlü. bülent hoca'nın kafasını kurcalayan tek yerin sol bek olduğunu düşünüyorum. şu anda bir stoperi iyileşse hemen hakan balta'yı sola alıp oradaki açığı kaptacağını düşünüyorum.

    -şu anda şu ortamda bu gençleri oynatmak onların ipini çekmek olur. onları öyle bir zamanda oynatacaksınız ki, zarar görmeyecekler. yani zamanı öyle bir ayarlayacaksınız ki kariyerlerini daha başlamadan bitirmeyeceksiniz. semih çok çok iyi, çok yetenekli bir futbolcu. alparslan'da takımda sol ayağını en iyi kullanan isimlerden biri. ama çok ilginç bir durum var, bülent hoca ile konuştuğumuzda semih'in henüz mevkiisinde nasıl oynayacağını bilmediğini söylemişti.

    -galatasaray. skibbe'nin gelişi ile takımda bir sistemsizlik ve bir tembellik bir başı boşluk oluştu. bu altyapıyı da etkiledi tabii ki. bizim oynadığımız zamanda biz nasıl hazırlanıyorsak altyapıdaki oyuncularda aynı idman şekli ile çalışıyorlardı.önümüzdeki 5 yıl boyunca altyapıdan a takıma oyuncu çıkmayacağını düşünüyorum. çıksa bile iyi olmayacaklarını düşünüyorum. bülent hoca geldikten sonra galatasaray çalışmaya başladı.

    -zaten kalli gelene kadar galatasaray skibbe'ye rağmen iyi maçlar oynuyordu. hertha berlin, benfica ve olimpiyakos maçlarındaki galatasaray'ı düşünürsek kalli geldikten sonra galatasaray tam olarak bitme noktasına geldi, durdu bile diyebiliriz. işte yeniden lincoln sorunu doğru, takım kötü oynamaya başladı.

    - hasan şaş, ümit karan ve bazı gençlerin kaderi bu maçta çizilecek gibi geliyor bana. belki bir sonraki sene ağabeylik yapsın diye hasan şaş takımda tutulabilir ama ümit karan'ın durumu daha kritik geliyor bana. bu sene 27 maç oldu golü yok. hatta seneye 2.forvet olarak bile düşünülmeyeceğini sanıyorum.

    bence bu yorumlar, bulent`in kafasinda olanlar veya medyayla teknik patron olarak paylasamadiklari.... aman dikkat...
App Store'dan indirin Google Play'den alın