• 2113
    bazı *taraftarlarını anlayamadığım türkiye'nin en büyük spor kulübü, sevdam.

    dostum sen galatasaray taraftarısın. ağzından köpükler saçarak nkfvas deyince bir şey geçmiyor eline. gereksiz bir eziklik bu. "6s transfer yapmış hayırsız olsunnn" zihniyetini kopya ediyorsun davranışlarınla. farkında değilsin. fenerbahçe ve galatasaray arasındaki tek fark sarının yanındaki renklerde değildir. hatta sarıları bile farklıdır bu iki camianın.

    peki; galatasaray'ı, galatasaraylılık değerlerini, camianın bugünlere kadar büyeyerek gelmesini sağlayan kültürünü, örfünü, yazısız kurallarını her şeyini geçiyorum. sadece türkiye'nin hala en tepesindeki spor kulübünün taraftarı olduğunun farkında olmayan insanlar var. burada da maalesef var. üstelik bunlar akılları sıra "ben senden daha taraftarım" demeye getiriyorlar ben böyle söyleyince.

    küfür etme demiyorum, diyemem de zaten. kaldı ki onun da türlü yolları dereceleri var. her cümlenin sonuna nokta gibi kullanıyosun ya hani ondan bahsediyorum. ama bana yalnızca şunu söyle; antuyu açıp baktığında ya da dışarıdaki bir azizsporlu ile konuştuğunda gördüklerin ve duyduklarından farklı ne yapıyosun? bana de ki alakamız yok onlar farklı davranıyorlar biz farklı. isimler dışında bana sadece bir tane farklılık ortaya koy. tek bir tane fark göster bana. gösteremezsin biliyorum. her neyse.

    sözün özü ezilme çocuğum. ezilme sen galatasaraylısın. senin takımını yüceltmek için karşındakinin şike yapmasına, pisliğe bulaşmasına, çirkefleşmesine, itin bi tarafına sığmasına gerek yok. senin tuttuğun takım yeterince yüce zaten. önce bunun ayırtına var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın