resim
Carlos Augusto Soares da Costa Faria Carvalhal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Portekiz
  • 107
    carlos carvalhal portekiz'in rıza çalımbay'ı olabilir mi? bilmiyorum. sanmıyorum da ama hadi olsun. şimdi rıza çalımbay sivasspor'un başındayken, hatta bildiğin işsizken çok sürpriz bir kararla palas pandıras oranın beşiktaş'ı sporting lisbon'un başına getirildi diyelim. ve görev süresi boyunca da mücadele ettiği tüm kupalardan erken sayılabilecek vakitlerde elendi. çıktığı maçların yarısına yakınını da kazanamadı.

    ne yaparlar onu portekiz'de? 5.hafta kapı önüne koyarlar. medya dalga geçer. taraftar kim bu, nerden buldunuz bunu der. der yani.

    peki soruyorum bu adam kim arkadaşlar? hakaten kim bu adam? ne yapmış, neyi yapmış, ne kadar yapmış, gelmeden kaçınız tanıyordunuz?

    bırakın güzel adamdı, yediler ayaklarını. geçin bu yabancı hayranlığını. bu herifin iki tık üstü* şanlıurfaspor'u çalıştırıyorken bu şovmen ve çapsız portekizlinin beşiktaş'ı çalıştırıyor olması şüphesiz ki kabul edilemez bir durumdu. geç de olsa yapılması gereken yapıldı ve istifası gerçekleşti. biz işler iyi gittiği sanılırken ''ne başarısı, hangi başarı!'' diyerek gene olması gerekeni olması gerekenden ve olandan çok önce söylemiştik.

    tebrikler fikret orman. sen de artık o tespihi elinden bırak carvalhal. çünkü görev süren bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın