• 367
    amk zaten bu ülkede olaylar, kavgalar, saldırılar hep ali sami yen'de olmuştur, trabzon'da olmuştur. koduğumun kadıköyü dostluğun, misafirperverliğin kalbidir. oraya gittiniz mi gülle karşılanırsınız. alki sami yen'e giderseniz at boku koyarlar oturacağınız yerlere. kafanızı yararlar, bi de üstüne dalga geçerler. milli takım hocasının kafası hep ali sami yen'de yarılmıştır. futbolcuya ses bombası kadıköyde atılmamıştır, sami yen'de, trabzon'da ya da başka bir yerde atılmıştır. hatta ve hatta böyle bi şey kadıköyde olsa dahi suçlusu rakiptir.

    utanmazlık ve pişkinlik ruhlarına işlemiş. kibirlerinin içinde boğulup gidecekler bir gün.

    --- alıntı ---

    ne acıdır ki avrupa’nın gözbebeği olan ülkemizin trabzon şehrinde polis koruması ile sahaya çıkabilmek, bir spor müsabakası sonucunda adeta canını kurtarırcasına uçağa kadar ulaşmak özel teşekkürü gerektiren bir durum halini almıştır.

    maç sırasında öncesinde ve sonrasında yaşananlara sebebiyet verenlerin de aynı hassasiyet ile tespit edilerek haklarında yasal işlem yapılması konusunda kulüp olarak beklentimiz olmak ile beraber geçmişte yaşanan benzer olayların cezasız kalmış olmasından dolayı da açıkçası karamsarız. yaşanan her olumsuz olayın ardından "olaylar münferittir, camiamızı bağlamaz" şeklindeki klişe açıklamalar da açıkçası artık duymak istemediğimiz açıklamalardır. içine çekilmeye çalışıldığımız kavga ortamı trabzonspor yönetiminin yarattmış olduğu bir ortamdır ve bu ortamın oluşmasında ne taraftarımızın ne futbolcularımızın ne de yönetimimizin her hangi bir kusuru bulunmaktadır. trabzonspor yönetimi kendi başarısızlıklarını, yarattıkları kavga ortamı ile unutturma amacında olup, sağduyu sahibi hiç kimse artık bunları ciddiye almamaktadır.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın