• 119
    ligin bitimine 1 hafta kala sahamızda oynadığımız son maçtır. normal bir sezon olsaydı şampiyonluğu 2. kez kutlayacağımız bu maçta bana göre yine kolay bir galibiyet aldık. maçı izmir kordon'da izlemek bu maçı benim için daha keyifli hale getirdi.
    maçta istatistiksel olarak değişik şeyler olduğunu da söyleyebiliriz. örneğin johan elmander'in yedeklerde olmasına rağmen çok zorlanmadan ve ileride çok pozisyon harcamadan galibiyete ulaştık. muslera bu sezon 15.kez bir maçı gol yemeden tamamladı ve eğer önümüzdeki maçı (bkz: 8 nisan 2012 manisaspor galatasaray maçı) da gol yemeden tamamlarsa daha ilk sezonunda taffarel ve mondragon gibi iki efsanevi kalecimizi geride bırakmış olacak. * maçın diğer bir ilginç tarafı da sabri sarıoğlu'nun uzun bir zaman sonra gol atması oldu. evet galiba sabri'nin sağ açıkta sağ bekte oynadığına göre çok daha iyi olduğunu iyice anlamış olduk bu maç sayesinde.
    aslında maçı bizim için kolaylaştıran etkenlerden birinin necati'nin süper performansı olduğunu da söyleyebiliriz. takıma katıldığı zaman kıyaslandığı shaqiri'den daha fazla katkı yaptı diyebiliriz çünkü shaqiri olsa belki de yabancı oyuncuların neredeyse hepsinde olduğu gibi bir alışma dönemi geçirecekti ve bu kadar katkı yapamayacaktı. maçın istatistiksel olarak diğer ilginç yanı da stadımızda 50. golü necati'nin atması ve yine necati'nin takımımızdaki ikinci döneminde stadımızda ilk golünü atmasıydı. stadımızda ikinci galatatasaray döneminde attığı ilk golün evimizde attığımız 50. gol olması da ayrı bir sevinç kaynağı oldu benim için.
    yani sonuç olarak kısmen eksik çıktığımız bu maçı takım olmamız sayesinde yine rahat bir şekilde kazandık. kart sınırında olan oyuncularımız * bu maçta da kart görmediler ve ne kadar profesyonel oynadıklarını bize bir kez daha göstermiş oldular. güzel bir futbolla bu maçı kazanan oyuncularımıza ve imparatorumuza sonsuz teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın