resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2259
    şike olaylarının koptuğu günlerde her fenerli gibi ne yapacağını bilememiş ona buna sallamış sinirini dökmüş içi içini yemiş olan yorumcu. zaman geçti duruldu falan yine eskiye döndü. yalnız bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama çok abartılıyor kendisi. bakıyorum yaptığı yorumlardan ufak ufak birer ikişer cümleler alıp bak böyle böyle söylüyor şöyle kötü konuşuyor demek kendisini haddinden de fazla ciddiye almak anlamına geliyor. bir de çok mantıksız bi hareket bu. hakkaten bak.

    ben izliyorum kendisini fırsat buldukça. tek sebebi kendisinden başka yorumcu olmaması. bu kadar. yani seni bilmem ama ben gökmen özdenak'a ziya şengül'e hakan şükür'e adnan aybaba'ya falan tahammül edemem. edebilirim diyorsan sen izle tabi. e uğur meleke gibi okay karacan gibi adamları da sık sık göremiyoruz lig maçlarından sonra. programları yok. kala kala rıdvan kalıyor. ama bu yorumlarını çok beğendiğim, tarafsız olduğunu falan düşündüğüm anlamına gelmesin tabi. yani gelmezse sevinirim.

    şimdi gelelim konuşmalarına. hacı "elmander büyük oyuncu değil" dediği konuşmada adamın cvsinden bahsediyordu. öğrenmiş bolton'dan vasat bir takımdan geldiğini daha önce hiçbir büyük takımda* oynamadığını muhtemelen güntekin'den falan, onu söylüyor. dellenmeye gerek yok yani. hangi programa rast geldiysem "elmander çok iyi oyuncu galatasaray'ın en büyük silahı hiçbir şekilde oyundan kopmuyor ilerde top da dağıtıyor gol de atıyor" dedi. hani konuşmanın bir kısmını alırsan mesela benim bu entrymdeki "ben izliyorum kendisini" lafını alıp diğerlerini görmezsen "rıdvan hayranı bu şerefsizin oğlu" der misin? dersin. bu da o hesap işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın