resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3742
    yine yeni yeniden uçlarda eleştiriler ve abartılı övgüler alan bir başka oyuncu. son zamanlardaki yeni tartışma konumuz.

    son sezon vasatı aşamadı diye orta sınıf topçularla bir tutmak çok yanlış. yani biraz itin götüne sokmak oluyor affedersin. mevzu bahis oyuncu ingiltere'nin en büyük kulüplerinden liverpool'da üstelik takım iyi dönemindeyken 3 sezon top oynamış üstelik şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş kadroda yer alan bir isim. ülkesinin milli takımında 85 maçta 40 gol kaydetmiş* bir forvet.

    bunlara rağmen kral demek bayrak adam muamelesi yapmak da bir o kadar yanlış. geldiği ilk sezonlardaki görüntüsünden çok uzak baros. tip olarak sevdiğim bir forvetti. sırtı dönük top alıp adam geçebilen hücum bölgelerinde nerede duracağını nereye koşu yapacağını çok iyi bilen bir oyuncu olduğundan beğenirdim. ama artık sahada emekleyen, penaltı kazanmak dışında takıma zerre katkı yapmayan üstelik geldiğinden beri gereksiz kartlar görmeye ve takımını eksik bırakmaya devam eden bir oyuncu. kafasının sahada olmadığını düşünüyorum hatta görüyorum. bittim okeye dönüyorum izlenimi veriyor.

    yaşı 30'u geçti buradan toparlar eski formuna kavuşur mu bilemem. ama zor gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın