• 111
    maç notlarım şöyle.
    1. metro'da sigara için gördüm, ancak meşale görmemiştim. bu maça kısmetmiş.
    2. necati'nin füzesi harikaydı.
    3. ilk yarı galatasaray taraftarı ayrıcalık yaratan modundaydı. hata yapan oyuncu bile alkışlandı.
    4. ikinci yarı sıkıntılı başladı. ardından sabri öyle bir gol attı ki iddia ediyorum dünyadaki en iyi 100 golcüyü getirin 10 tanesi ancak atar bu golü.
    5. fatih hoca bu maçtada derse devam etti. hakem hatalı bir karar vermişken hakemi uyardı ve hakem taçı rakibe verdi.
    6. maçta yaklaşık 45.000 civarında seyirci vardı.
    7.doğu/kapalı üst gene güneye yakın köşe coştu. 2.gol öncesi ciddi sıkıntı vardı. pegasus gene uyutan bir şeyler söylemekteydi takım 10 dakikadır top çeviremiyordu. ordu taraftarı bağırırken cevap doğu üstten geldi. takım bile kendine geldi ve 3 dakika sonra golü bulduk.
    8. baros'un maç raporu. gücü yok, kaleye arkası dönükken bu adama pas vermek topu rakibe ikram etmek demek. top ilerde kalamıyorsa bunun sebebi forvetlerdeki sıkıntı. baros'a kesinlikle sadece önüne top atılmalı yakalarsa çakar* yakalayamazsa ya kaybeder veya güçsüz olduğu için kendini yere atar. ancak bu durum takımın ilerde kalamamasına sebep olmakta. oyun zekası yüksek ancak kesinlikle gücü yok.
    9. gol posizyon sıkıntısı çektik mi? 33 maçın 25'inde olduğu gibi evet. ancak takımın disiplini nazar değmesin çok iyi. bu konu lig sonunda zaten gündeme gelecek.
    10. engin son trabzon maçına göre çok daha iyiydi. sabri'nin golünde asist yaptı. ancak acil güç çalışması yapması lazım.
    11. genç emre'nin verdiği bazı paslar kısa kaldı. biraz daha akıllı olmalı, pas şiddeti çalışması yapmalı.
    12. eboue gene mız mız oynadı. acil form tutması lazım.
    12. ordu iyi bir takım. yalçın oyuncuları çıkarken kendi arkadaşını itekledi. bu ne hırs yalçın?
    13. fatih hoca eldeki malzeme ile her hafta takım gibi takım çıkarmakta. bu hocanın elindeki malzemeye ilk 11'e girebilecek 5 adam olsa * avrupa'da zireveye mücadele eden bir takım yaratılacak. yönetim yedek kulübesine bakarak gereğini şimdiden planlamalı. (u: avrupa'ya şikeciler sebebiyle gidilmeme ihtimali olduğundan ön anlaşmalar yapılarak biraz beklenebilir )
App Store'dan indirin Google Play'den alın