• 7
    (bkz: üstteki entry'e aynen katılmak)

    dünkü maçta da * tribün olarak biraz garip kalmamızın nedeni bu. fenerbahçe, derbilere bizden daha iyi bileniyor. bu maçları her zaman bizden daha çok mühimsiyor.

    dünkü maça da baya deplasman bilinciyle gelmişlerdi. önceden her şey (torpilinden tuvalet kağıdına kadar) konuşulup anlaşılmış, bir yerde toplanılmış, hep beraber salona geçilmiş..kadın basketbol maçı için fazlasıyla lüks şeyler bunlar. dünkü maç sinan erdem'de olsa bunlar olmazdı. abdipekçi'de olması onlar için iki açıdan iyi oldu:
    1-üstte de söylediğim gibi deplasman bilinci ve kenetlenişiyle geldiler.
    2-kendi evimizde oluşu bizde fazlasıyla rehavet yarattı.

    mesela ben maça * gitmeden önce yarıları kadar da olsak tribünde galip olan tarafın, biz olacağımızı düşünüyordum. ama üstte yazmış olduğum şeyler, ceyhun yılıdızoğlu faktöründen mütevellit tavır alıp da maça gelmeyen ama aslında gelmesi gereken taraftarlar da eklenince dünkü
    tablo ortaya çıktı.

    ha biz de yapsaydık iyi olur muydu? bence olurdu. bence dün biz de çirkinleşmeliydik. aslında epeydir çirkinleşmemiz lazım ama niyeyse bu sıralar fazlasıyla fair takılıyoruz. centilmenlik kimilerine göre iyidir, bazıları göre çok iyidir ama bazen analarını götünden sikmek lazım.

    koydular mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın