• 68
    şu ana kadar spor kulüpleri ile ilgili duyduğum en saçma cümle. devlet başkanının yaptığı ülkeyi bağlamaz ya da ordu komutanının savaşı kaybetmesi devleti bağlamaz kadar aptalca bir söz. tek anlamı şikenin elebaşı takımı yani fenerbahçeyi bu olaydan sıyırmak. mantık bu.

    madem aziz yıldırım'ın yaptıkları fenerbahçe'yi bağlamıyor, o zaman o niye şike suçundan yargılanıyor. sırf çıkar amaçlı suç örgütü kurmaktan da yargılanabilirdi bu şahıs. zaten fenerbahçe taraftarının büyük çoğunluğu aziz yıldırım fenerbahçe'dir diye bas bas bağırmakta. böylece gene bu cümlenin bir anlamı kalmıyor.

    o onu bağlamaz, bu bunu bağlamaz. e o zaman kimde suçu bulacaksın. fenerbahçe yönetiminin başı çektiği bir şike suçuyla tüm süper lig takımları damgalanıyor. avrupa kupalarından men gündemde. demekki yöneticilerin yaptığı tek bir kulübü değil, bütün kulüpleri ve türk futbolunu bağlıyormuş. ayrıca yöneticilerin yaptığı da başbakanları da bağlamaması lazım. olaya bu yönden de bakarsak iş bayağı boktan bir yöne doğru sapıyor diyorum ve yazımı bitiriyorum. çünkü bu da beni bağlamıyor sanırım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın