• 279
    ''avrupaya gidiyoruz de ne oluyor'' diye bir kafaya sahip olup, bu ülkede spor yazarlığı yapması, geçimini bundan sağlaması benim tüylerimi diken diken ediyor. hakikaten her işte bir hayır varmış, bu tür kaos dönemlerinde kimin ne bok olduğunu, tekrar sular durulduğunda kimi ciddiye alıp almamamız gerektiğini gösteriyor bize. galatasaray bunu milli dava olarak görüp ses çıkarmamalıymış, biz boş yere emek veriyoruz zaten, ne olacak diğerleri yüzünden gitmeyiveririz avrupaya değil mi osman? adımız dahi geçmiyorken, başkasının suçunu çekeriz çok mantıklı(!)

    atıyorum öss'de bir öğrenci sınavda kopya çekerken yakalandı diye, o yıl üniversitelere kimseyi yerleştirmemek gibi saçma sapan bir mantık bu. insanların düşünüp bu fikri bulmaları, bunu sağda solda söylemeleri, yazmaları çok komik. ülkemizde kadın cinayetlerinin sayısı da çok fazla, hadi milli mesele olarak görelim bunu, kimseyi yurtdışına çıkarmayalım insanlarımızı eğitene kadar.

    eğer ciddi ciddi bu hödüklerin dedikleri yapılırsa, galatasaraylı zengin işadamlarından yardım bekleriz, bu avrupasız geçen 5 yıl içinde birer birer parayı basıp şampiyonluğu alın bize, sonra suçlu kişiler ilan edildiği için çekilin kenara, kupa bizde kalsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın