• 3
    ahahaaaaaaa ben buna gülüyorum artık arkadaş. ya böyle bir şey olabilir mi? ya bu takım sahipsiz mi? ya bu kulübün basketbol yöneticileri nasıl bu duruma müdahale etmez ? ya yeter artık arkadaş. galatasaray'ın evinde oynayacağı bir başka maç ve günlerden yine çarşamba. ya yuh artık. saat 19:00'dan da geç yapmayın. hatta 20:00'da olabilir. işlerimizden çıkamayalım maçın havasına giremeyelim. maça yetişemeyelim. herkes mutlu olur belki. zaten beşiktaş ile oynayacağımız maçta 2 nisan pazartesi saat 20:00'da.

    yazıklar olsun hakikaten söyleyecek bir söz bulamıyorum. önce kadınlar f8 skandalı. sonra hafta içi özelikle anadolu yakasından yetişmenin imkansız olduğu derbiler. ya ben size ne diyeyim ? o şubeyi bende sizin kadar yönetirim.

    yetkili kim birisi çıksın açıklama yapsın. ya da benim kombinemin parasını geri versin. ben beşiktaş ve özellikle fenerbahçe maçlarına gidemeyeceksem niye sattınız o kombineleri bana ?

    yazıklar olsun !!!

    tanım: çarşamba günü oynanacak bir başka iç saha fenerbahçe derbisidir.

    edit: ulan oktay mahmuti'ye ilk maçta edilen küfürlerin hesabını soracaktık. hatta belki küfür ederek değil. muhteşem oyunumuz ve galibiyetimizle. orada olacaktım bende. şölen yaşayacaktık. hep birlikte omuz omuza. oldu mu ulan bu şimdi? oldu mu ulan oldu mu be ?

    ne bir maç öncesi ritüeli yaşayabileceğiz. ne de koştur koştur son anda yetişebileceğimizin bile belli olmadığı bir maç için havaya girebileceğiz.

    lanet olsun !!!

    edit 2 : 19:30 başlama saati olarak açıklanmış. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın