• 72
    öncelikli olarak hoş gelmiş yazar abimiz. bu ara transfer üstüne transfer geliyor vella emeği geçenleri tekrardan tebrik etmek lazım ve ediyorum: tebrikler, teşekkürler.

    sonra; okuyorum başlığı yüzümde bir tebessümle baştan başladım baya baya keyfim yerinde vay anasını diyorum kendi kendime, sonra yavaş yavaş "noluyo abi burda" demeye başladım yine kendi kendime. neymiş efendim bu entry başkası girse entry silinirmiş, yok atarlı girmiş sözlüğe triplerdeymiş...
    bi o insanların yerine koymak lazım bence önce kendimizi gstv'de ki programda da belirtmiş kendisi bel altı olaylar oluyor diye. eleştiri güzel ama bazen olmuyor, yanlış yerlere gidiyor diye. bunu demişse ne var? hem sırf üye olmuş olmak için bile olmuşsa daha ömür boyu yazmayacaksa bile bunda ne var. sözlüğe üye olurken 3 günde 1 yazmak şart filan görmedim ben, burda ne kadar adam vardır aylardır, yıllardır yazmayan kim bilir. güzelce orada sözlük var diyenleri kırmamış, aramıza katılmış üye olmuş bir de zaman ayırıp güzel güzel açıklama yazmış. ayrıca bu insan bizim gibi her gün sözlükte geçiren birisi değil tabii ki olacaktır yanlışları ama zamanla düzelecektir.(u: buradaki kendi başlığında bile ilk entryle 2. entry arasında ki dağlar kadar farkı görmekteyiz sanırsam )
    ayrıca bakın biz geldik buralara hiç kimse transfer denmedi, değiliz çünkü. hiç kimse vay anasını harbi üye olmuş denmedi, gerek yok çünkü. adı üstünde adam transfer, transfer ederken ne bekliyorduk ki? bir de bakalım şimdi istatistiklere:
    toplam kullanıcı: 6623
    okur: 2
    çaylak: 4293
    yazar: 2112
    ee buraya 3 tane de transfer yazsak ve yıldız statüsünden hoş görüyle yaklaşsak bir şeyleri görmezden gelsek çok mu? bence değil.*

    son olarak isme bakmadan en çok güldüğüm entrylerden birisidir #915947.

    tekrardan hoş geldiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın