• 803
    sanki ulke icinde ingiliz demokrasisi ve refahi varmis gibi, hakkinda ulke buyuklerinin tuhaf tuhaf konustugu sorusturma. baska konulara gelince avrupa örnek alinmaz, ama is bu yuz karasi lekeyi temizlemeye gelince "e orda da gitmediler nolmus? bik bik " derler.

    ulkeye gram katkisi olmamis götu boklu bir kac takim yuzunden turkiye'nin yuzunu yillarca yere baktirmayi, besikteki cocugundan en tepedeki kisiye kadar göze aliyorsalar vay halimize. yensekte yenilsekte surda 3 kurus zevkimiz olan futbolun icine edilmesine icim dayanmiyor sevgili sözluk. camia ne kadar buyuk olursa olsun, olaylardan ne kadar habersiz olursa olsun hak yenmistir. emek calinmistir. "ben youtube'a giremiyorum" diyene "e ben giriyorum sen de bir yolunu bul gir" demek ile su sike olayinda sarfedilen mesnetsiz ve fanatik sözlerin birbirinden ne farki vardir?

    bu ulkede o zaman hakkini arayan istedigini bulamazsa daga da cikar, terör de estirir, adam da öldurur. bu kadar basit bir meseleyi bile kendi kendine cözemeyen koskoca bir ulke, uefa gibi bir spor kurulusu tarafindan cezalandirilmayi coktan hak etmistir. memleketimin baska derdi yok mu? fenerbahce ligden dusmezse fakir fukara halkin karni mi doyacak? ayip degil mi? baska muhim isiniz yok mu hic sizin?

    sevgili sözluk, inaniyorum ki baskanlarimiz ve yöneticilerimiz galatasaray'in bu konuda en az zarari görmesini saglayacaktir. ancak bu ulke sinirlari icinde adelet denen onursal olusum tukenmistir. sadece sike degil, super finali dusundugumuz de, sirf 3-5 dagda domuzu eksik zengin tayfanin biraz daha zenginlesmesi icin, finalin cekismeli gecmesi icin, galatasaray uzerindeki son haftalarda oynanan oyunlar bellidir.

    cok sevdigim bu guzel ulkemde, malesef elimiz mahkum bir sekilde onurun ve haysiyetin 3-5 decoder'a satilisini hayretle seyretmekteyiz...

    (bkz: nasip)
App Store'dan indirin Google Play'den alın