• 497
    şu kızlar neden hiç anlaşılmaz sevgili sözlük ? yemin ediyorum kendilerini anlamak için harcadığım enerjiyi atomu parçalamak için harcasaydım sözlükte nkantarelli ve behzat uygur'dan sonra lionboy einstein olarak en ünlü yazarlardan olurdum. bu ne lan ?

    arkadaş bir gün iyiyiz bir gün kötüyüz. bir gün öyle hareketler yapıyor ki tamam diyorum bu iş bitti yakında resmiyete kavuştururuz sonra öyle bir bakış atıyor ki ana avrat sövüyorsun. eğer başından güzel bir olay geçmisse gözleri parlayarak yanıma kadar gelip olayı anlatır ben de mutlu olurm, sonra tek bir kelimeyle bütün olayı mahveder.

    sikerim böyle fenerbahçe'yi diyerek peşini bırakmaya çalışıyorum sırf bu tavırları yüzünden, sonra göz göze geldiğimizde öyle bir gülüyor ki mavi ekran veriyorum resmen.

    hayır bir de her şeyimiz ortak sözlük. bir gün "senin kız versiyonun nasıl olur" diye sorsalardı bana ancak yukarıda anlattığım kişi gibi birini tarif edebilirdim sanırım. bu kadar ortak noktamız olamaz, ama gel gör ki o olmadan her şey eksik o varken her şey tamam :(

    ulan hemcinslerinden aldığım sinyali kendisinden alsam yakarım bu dünyayı. ama yok, illa ki süründürecek insafsız :(

    zannetmiyorum ama işbu satırları okuyorsa kendisi, yeter artık. ya tam bir sinyal ver işi halledelim ya da yüzüme bakma. sinirden kendimi skcm amk :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın