CEV Kadınlar Kupası Final İlk Maçı
3 - 1
  • 63
    maç sonrası:

    dragan nesic: ilk sette bitmemeliydi, daha sonrasında da daha iyi oynamamız gerekiyordu. oyuncularım performansı bence gayet iyiydi. çok daha iyi oynamalıyız, rakibimiz çok güçlü bir ekip.. ayaklarım yere basıyor, çok mutluyum. ikinci maçı şimdiden düşünmem gerekiyor, ikinci set bizim için çok iyi değildi ama kazanmak hepsinden önemli.

    deniz çetinsaraç: başabaş bir maç olacağını biliyorduk, herkes çok iyi oynadı ve italya'da kazanıp kupayı getirmek istiyoruz.

    ayşe gökçen denkel: çok mutluyuz, çok önemli bir maçtı ve çok önemli bir galibiyetti. oradan kupayı getireceğiz, şampiyon olarak döneceğiz! bu maçın setlerde ve sayılarda yakın olacağını biliyorduk. çok iyi bir takım, çok iyi oynuyorlar. çok iyi oynadık ve kazandık.

    selime ilyasoğlu: çok mutluyum böyle bir avantaj yakaladığımız için, işi altın sete bırakmadan kupayı getirmek istiyoruz.

    eleonora lo bianco: ne diyebilirim ki? çok iyi oynadık. çok güçlü olduklarını biliyoruz ve biz kendi oyunumuzu oynadık. zoru başarmaya devam ettik. bu maçı tamamen unutmalıyız, oradaki maç çok daha zor olacak. çok güçlü bir takım, çok farklı bir maç olacak. kesinlikle altın seti düşünmemeliyiz ve kazanmak için sahaya çıkmalıyız.

    orkun darnel: italya ligi liderini burada sezonun en iyi oyunuyla yendik. hiç birşey bitmedi, bir maçımız daha var. kupayı vermeyelim. biz oraya kazanmaya gidiyoruz ama eğer olursa da altın sette alacağız o kupayı.. biz iyi oynarsak bu takımı orda da yeneriz.

    mehmet cibara: harika bir oyun oldu, ilk başta çok iyi başladık. ikinci sette talihsizlik başımıza geldi, çok şükür onuda atlattık. ben inanıyorum ki, milano'da bu maçı altın sete bırakmadan kupayı alıp geleceğiz.

    adnan öztürk: atılım devam ediyor, nefis bir maç oldu gördüğünüz gibi.. galatasaray'da çok ciddi bir canlanma var, enerji var. kızlarımız bize çok büyük bir gurur yaşattılar bu akşam, kendilerini tebrik ediyorum.

    sedat doğan: galatasaray tekrar kimliğini buluyor, her branşta.. bizde o yönde gidiyoruz, takımlarımızın arkasındayız. inşallah ikinci maçta kupayı alıp geleceğiz, kızlarımıza güveniyoruz. onlar bizim baştacımız.

    abdürrahim albayrak: ben bir ara maç bitti zannettim, bir set daha varmış. allah'tan onu da kazandık. galatasaray ilk kez voleybolda final oynuyor, ilk maçı burada avantajlı bir şekilde kazandık. inşallah maçı orada kazanırız ve kupayı kazanırız. cev kupası'nı ilk kez final oynadığımız yılda kazanmak istiyoruz. tüm takımı, hocalarımızı ve yönetimdeki arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın