• 2163
    şampiyonlukta son viraja girerken kendisine çok fazla iş düşen taraftardır.
    galatasarayın gümbür gümbür hatta net olarak s.kerte s.kerte şampiyonluğa gittiğini gören kimi çevreler tarafından takımın önünü kesme çalışmaları ince ince başlatılmıştır.
    bariz hakem hataları, #fatihteriming geyikleri, hasan şaş numara yaptı haberleri, medyanın yok muslera şöyle gezdi yok şunla sevgili haberleri, ardından culio olayı derken akp'nin gövde gösterisi yapmak için tt arena'da kongre yapıp 100bin kişiyi toplayacağı haberi. bu tip haberlerin ardı ardası kesilmeyecek özellikle playoff döneminde gerek hocamızın gereksede hepimizin sabrı tekrar tekrar sınanacak bu net.

    bizim burada yapmamız gereken başta imparator olmak üzere takımımızın her futbolcumuzun sonuna kadar arkasında durmaktır. stadımızı cehenneme çevirmek ama şu kritik dönemde kapanmasına sebep olabilecek olaylar çıkmasına kesinlikle engel olmaktır. y.vşak basının gazına gelmemektir.
    yüzdük yüzdük okyanusları geçtik bok deresine geldik ve şu aşamada bize çok iş düşmekte, 2 aydan çok az bir süre kaldı şampiyonluğumuza ve bunu kazandıktan, şampiyonlar ligi biletimizi cebimize koyduktan onra ister sabri'ye laf çakın ister sercan'da çok rererörö diyin ama gözünüzü seveyim şu iki ay tek yumruk olalım, takımımıza bok atmak isteyen bu yavşakları kendi boklarında boğalım. bu yıl kazanılacak bir şampiyonluğun ardından bir seri getireceğini y.vşak basında, şikeden nemalanan bütün i.nelerde çok iyi biliyor ve bu durum işlerine gelmiyor. biz onların gazına gelmeyelim safımızı sık tutup geçtiğimiz 4 yıl boyunca bize çöküş belgeselleri çektirenlere gözyaşları içinde yeni "avrupa fatihi galatasaray" belgeselleri yapmak zorunda bırakalım. bizim çağımız geri geliyor ama şu 2 ay çok kritik.

    gün birlik olma zamanıdır, allah yardımcımız olsun!!.
App Store'dan indirin Google Play'den alın