resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 1240
    şimdi benim bu konuda anlayamadığım üç dört konu var.

    birincisi, olayın emenike olayı ile karşılaştırılması. bizim insanımız sapla samanı karıştırmayı çok iyi beceriyor.

    emenike dediğin adam sezonun üçte ikisi geride kalmışken seneye x takımında oynaması için anlaşma sağlanılan ve sezon sonunda x takımı ile maça çıkacakken keyfi bir nedenden ötürü x takımına karşı oynamak istemeyen, maça çıkmayan adam.

    culio dediğimiz adam ise galatasaray'ın orduspor'a kiraladığı ve sezon sonunda galatasaray'a dönecek bir futbolcu. galatasaray'a dönmek istediğini dile getirme olayı ilk kez olmuyor. bunu daha önce de söylemişti. sezonun ortalarında bir vakitti o zaman. ama tabi o zaman hiç ilgi çekmemişti.

    ikincisi, burda galatasaray'ın ne gibi bir kurnazlığı, çakallığı var ben henüz anlamış değilim. kulüpten ne bir transfer çalışması var culio ile ilgili ne de bir açıklama var. necati ateş deniliyor. yiğit gökoğlan deniliyor. yahu arkadaşım, gerizekalı mısınız, yoksa öyle mi davranıyorsunuz? transfer döneminde transfer yapıyor bu takım. yapmasın mı? transfer dönemini, play-off saçmalığı yüzünce sezonun ikinci yarsının 2. haftasına kadar devam ettiren federasyondadır suç. transfer dönemi süresinde hiçbir maç oynanmış olmasaydı, ne necati'yi ne de culio'yu konuşuyor olacaktık.

    üçüncüsü, üstünden bir de stancu'ya laf atılmış. yahu arkadaş, stancu geçen hafta da oynamadı. ciddi bir sakatlığı var adamın. haftaya ve belki sonraki hafta da oynayamayacak. neyin tartışmasındasınız bu konuda?

    dördüncüsü, orduspor başkanı. bu abimiz, culio bundan 40-45 gün önce de "galatasaray'a dönmek istiyorum" dediğinde nerdeydi? neden hiç sesini çıkartmadı? bu adam bir süredir galatasaray'a dönmek istediğini söylüyor ama kimse de çıkıp ceza falan vermedi kulüpten. nedeni aslında basit. orduspor'un ligde kalmayı garantilemesi. bundan 45 gün önce orduspor henüz ligde kalmayı garantilememişti. alınacak puanlar vardı ve takımın culio'ya ihtiyacı vardı. tartışmasız takımın en iyilerinden biriydi. peki şimdi ne oldu? şimdi orduspor ligde kalmayı garantiledi. takımın culio'ya ihtiyacı yok. şimdi gitse, zaten sezon sonu. seneye birisi bulunur düşüncesinde. bu yüzden de vay sen misin öyle diyen deyip kadro dışı bırakıldı.

    galatasaray, kiralık verdiği oyuncuların, kendi takımlarına karşı oynamamasını isteseydi zaten bunu sözleşme maddesi olarak koydururdu. kaldı ki culio da stancu da sezonun ilk yarısında galatasaray'a karşı oynadı. işin garip tarafı, acaba orduspor'un hala düşme tehlikesi olsaydı, culio'yu bu açıklamaları yüzünden kadro dışı bırakırlar mıydı? çünkü adam açıklamasında kesinlikle oynamayacağım, demiyor. galatasaray'a dönmek istediğini ama yine de işini son bir kez yapacağını söylüyor. maça çıkmayacağını söylediği herhangi bir beyanata rastlamadım ben.

    olay, orduspor başkanının yaptığı hareketle patlak veriyor. adamı kadrodışı bırakmasaydı, culio da çıkıp topunu oynasaydı bu tip bir olay asla konuşulmayacaktı. ordu başkanının kişisel şovundan patlak veren olay dönüp dolaşıp galatasaray'ın transfer şikesi yapmasına geldi. abicim, zaten bizim olan oyuncu ile ilgili nasıl bir transfer şikesi yapılabilir. ne bir teklif var, ne bir açıklama var, ne bir kaynak var. culio bir laf ediyor, tıpkı daha önceden defalarca ettiği gibi, ordu başkanı da adamı kadro dışı bırakıyor.

    beyin bu kadar bedava olmamalı.

    işin çok ama çok garip tarafı da, emenike konusunda, "yeaa abi görüntüler sahte, konuşmalar yalan, paralar kolpa, doktor raporu gerçek, fenerbahçe asla böyle bir şey yapmaz, hayır olamaz" diye ahkam kesen adamların, "galatasaray transfer şikesi yapıyor :( " demesi. hiç samimi değilsiniz lan. hatta komiksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın