• 61
    merhabalar,
    yine kendi başlığım altında yazıyorum ama bu sefer daha açıklayıcı olmak adına. benim adıma yazılan tüm yazıları okudum. bir kez daha teşekkür ederim. şimdi şöyle söyleyeyim. süheyl ile birlikte edirne'deyiz ve provalar, oyunlar, yolculuklar derken sosyal medyada ve yeni katıldığım galatasaray sözlük'te çok fazla zaman geçiremiyorum. mümkün olduğu sürece de telefon sayesinde göz atabiliyorum. tahmin edebileceğiniz üzere bu durum hem yazma hem de okuma açısından biraz zor oluyor.

    bunların yanında, ben de bu sözlüğe yeni katılmış dördüncü nesil bir yazarım.henüz çaylaklığı üzerimden atabilmiş değilim. sözlük formatına alışana kadar sizlerden anlayış bekliyorum. vakit bulduğum sürece galatasaray sözlük'te hem yazarak, hem de yazılanları okuyarak keyif alacağıma eminim. tam olarak kuralları kavradığım zaman ve bir de sosyal yaşantıma vakit ayırabildiğim zaman daha çok yazmaya gayret edip, sizlerle birlikte paylaşımlarda bulunmaya özen göstereceğim. ilk yazımda bahsettiğim fair play ruhuna da değineyim. kesinlikle art niyet içeren bir yazı değildi. daha çok sözlüklerde başa gelen bir durumdan söz etmek istedim. çünkü herkesin takma bir adı var ve yazılanlar bazen bel altı olabiliyor. bizlerin de her defasında bu yazılara cevap verme gibi bir durumu maalesef yok. behzat uygur kullanıcı adı ile üye olmamın sebebi de budur zaten.

    armaya sadık bir galatasaray taraftarıyım. milan maçında sette davul çalarken de, kamera önünde de, sahnede de, sizlerle birlikte burada yazılar okuyup yazarken de...
    bu arada, ileride galatasaray ve uefa serüveni ile ilgili bir oyun hazırlamayı düşünüyoruz. eminim ki bu oyun için galatasaray sözlük'ten de yararlanacağız.
    bir kez daha dile getirmek gerekirse, burası için yapılan teklife olur derken, bizden birilerinin de bizlerle birlikte buralara gelip keyifli vakit geçirmesine önayak olmak istedik. umarım zaman geçtikçe bunlar da olacak.
    becerebilirsem mehmet batdal ve galatasaray trabzonspor maçı hakkında da bir şeyler yazmaya çalışacağım.

    sevgiler ve saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın