• 2151
    sayısı eğer 30 milyonsa, maalesef en az 20 milyonu niteliksiz.

    futbolla ilgilenmeyen, ancak takım tutanların nerden baksan yüzde 70'i galatasaraylı. istanbul'da oturup stadyuma hiç gitmemiş on binlerce galatasaraylı vardır. hayatında hiç galatasaray store'dan alışveriş yapmayan, hatta mağazasına bile girmeyen yine on binlerce taraftar vardır. *

    maça gitme amacı sadece oyuncuları görmek veya fotoğraf çektirmek ya da check-in yapmak, en kötü ihtimalle sosyal görünmek, deşarj olmak için küfretmek, ne bileyim kameraya çekmek, çekirdek çitlemek olanlar var. bunların da kulübe faydası yok.

    mesela şu videoya bakalım:
    http://www.youtube.com/...&feature=related

    adamın maçı izlediği yere bak, sorduğu soruya bak. "golü kim attı?" ebenin amı attı afedersin. biz selçuk'un vikipedi sayfasını ezberlemişiz nerdeyse, adam 2 metreden tanımıyor. belki de bilmiyor takımı.

    gel gör ki para bu adamlarda. bu adamlar olmasa stat da dolmayacak. fener maçı bi kenara, böyle adamlarla doluyorsa bu stat hiç dolmasın daha iyi. ben bu adamı da istemiyorum, gol kaçırdığımızda veya pas hatası olduğunda 'aaa, uuu' gibi sesler çıkaranları da, oyuncuya veya teknik ekibe küfredeni de, hava soğuk diye maçın devre arasında çıkanı da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın