resim
Mehmet Batdal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 443
    bu arkadaşı bucaspor'da oynarken bir boluspor-bucaspor maçında canlı izlemiştim, ve bize transfer olacağına dair söylentiler çıkınca buraya hakkındaki görüşlerimi yazmıştım ama şimdi aradım bulamadım o entrymi silinmiş de olabilir bilmiyorum.

    o zamandan bu zamana kadar futbolunda hiçbir ilerleme olmadığını bir kez daha gördüm.

    mehmet batdal sözüm sana arkadaş;

    durup düşündün mü hiç galatasaray antremanındayken alt liglerde üst liglerde kaç tane futbolcu florya metin oktay tesislerinde senin yerinde olmak için nelerini feda etmeye hazır ?

    düşündüğünü hiç sanmıyorum, çünkü düşünseydin biraz güçlü olurdun, düşünseydin antremanlarda kendini gösterirdin, düşünseydin sahada yürümeye takati olmayan sercan kadar sen de dakika alırdın.

    galatasaray bu akşam senin kaçırdığın gol yüzünden belki 2 puandan oldu ama pek fazla bir şey kaybetmedi, çünkü bu takım play off'da feneri kadıköye gömdüğü maçta şampiyonluğunu ilan edecek.*

    ama sen kaybettin mehmet batdal, şapkadan tavşan çıkartamazsan sezon sonuna kadar takımdan ki-şu durumunla bu imkansız görünüyor- sezon sonu galatasaray futbol takımına veda edeceksin.

    hep olumlu konuştum kırmadan sözümü söyledim, ola ki gidersen bir anadolu takımına 2-3 maç parlarsan ve bir kaç gol atarsan s.kim hıyar diyene bir avuç tuzla koşan türk spor medyası da röportaj için koşarak kapına gelirse ve sen de o zaman dersen ki '' galatasaray'da bana şans verilmedi '' o gün sana söverim arkadaşım, söverim ve bundan hiç utanmam.

    hadi kal sağlıcakla . .
App Store'dan indirin Google Play'den alın