• 10
    bana göre bu psikolojik durumun ortaya çıkmasında ki en büyük neden sezonun ilk maçının hep kadıköy de olması.son 10 yıla bakarsanız ilk maçın bizim sahamızda olduğu sezon nadirdir.ilk maçı kadıköy de oynayıp puan kaybedince sezonun 2. ayağına psikolojik olarak önde başlamış oluyorlardı ve bizim sahamızdaki maçlara daha rahat çıkıyorlardı.örneğin bu sene ilk maç tt arena da gerçekleşti ve maçı takımımız kazanın 2. maç için psikolojik olarak öne geçtik ve o maçıda kazanamadılar.iddaa ediyorum bundan sonraki 10 sezon ilk maç bizim sahamızda olsun fenerbahçe 10 yıl boyunca fena halde ezilir.

    bütün sorun ilk ayağı kaybedip aşırı motivasyondan kaynaklanıyor.
    aynı durum fenerbahçe için türkiye kupasında geçerli.aşırı şartlandıkları için karşı takım daha rahat çıkıyor maçlara ve fener herseferinde hüsranla ayrılıyor..

    ayrıca biz fenere çok yenildik farklı skorlarla da yenildik ama oyun olarak hiçbir zaman mahkum oynamadık.6-0 maçta bile ümit özat ında dediği gibi 6 defa gelip 6 gol attılar ama biz bu sene ilk ve ikinci maçlarda oyun olarak fena halde ezdik bu psikolojik üstünlüğün play offlar da da devam edeceğini düşünüyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın