• 2
    tuna bayık ve elif kartal'ın sunduğu, her hafta çok kaliteli ve galatasaraylı bir ünlüyü konuk eden galatasaray tv programı. format biraz ntvspor'un yenilsen de yensen de'si gibi ama değil gibi de. velhasılı sarı kırmızı televizyonumuzun en çok ilgi gören programı oldu henüz çok yeni olmasına rağmen. bir dahaki programa kadar sık sık tekrarı yayınlanır zaten.

    her zaman dediğim bir şey var. galatasaray adı altında daha samimi şeyler görmek istiyorsak, bizden birilerinin emeği olmalı. bizden biri dediğimiz şey de tribünde omuz omuza takımı seyreden taraftarımız işte. bu program samimi ve iyi ise, bunda bi dönem ua baskanlıgı yapmıs tuna bayık'ın katkısı büyük diyebiliriz. bir şekilde behzat uygur'lu programda galatasaray sözlük'ün adını duyurmaya vesile olduk. dikkatli izleyiciler direkt fark etmiştir tabii ki.
    bundan sonra da sözlüğümüzden alıntılar yapılacağının sözünü aldım. bunun yanında görmek istediğiniz galatasaraylı ünlü kimdir gibi anketlerle daha da bizden bir program olması için bir şeyler, eee mesela katkılar sağlayabilirsiniz. hazırsanız, buyrun o zaman...
App Store'dan indirin Google Play'den alın