resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 881
    .........yavsak medya alert..........

    milliyet spor servisine konusan hasan sas fenerbahce derbisinde kafasinin kanamasina aciklik getirdi. hasan sas'in aslinda "saka yaptigi" idda edildi.

    yakin bir arkadasina konusan sas'in "aslinda o bizim soyunma odasinda kestigimiz kurbanin kani. fatih hoca, umit, mert ve ben mac öncesi danaya girdik. ugurlu gelsin diye hocamla alnimiza kan surduk. umit ile mert kana dayanamadigi, kusmalik oldugu icin surmedi. etlerin bir kismini fakir fukara fenerlilere dagittik ve kalaniyla da florya'da mangal yaptik sahane etmis ama cenabetligi kirmadi amk. önumuzdeki macta servet'i de alip deveye girecegiz" dedigi ögrenildi.

    ceza almasi hakkinda da konustugu belirtilen hasan sas, "ben bana baros'un ögrettigi ingilizce bir cumle olan "fuck you motherfucker you son of a bitch" dedim ama bir an fenerli taraftarlarin ne kadan kulturlu, ne kadan ingilizceye hakim oldugunu unutmusum. agzimin söyledigi ile kulagimdan cikan bir olmayinca olay yanlis anlasildi tahrik yok! ekmek carpsin tahrik yok! cem yilmaz saka yapinca ha ha ha biz saka yapinca oooouuuwww ne var amk" dedi.

    .........yavsak medya alert..........
App Store'dan indirin Google Play'den alın