resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1299
    20 mart 2012 galatasaray sivaspor maçında eneramo'ya karşı iyi mücadele etmemiştir. bilmiyorum dikkat edildi mi fakat eneramo'nun vücudunu koyduğu bazı pozisyonlarda yerde kalmıştır.

    ben böyle söyleyince herkes kızıyor ama semih kaya'nın daha çok yolu var. at gözlüğü takıp "çok süper oynuyor" demek semih'e de galatasaray'a da zarar verecektir. örneklemek gerekirse ;

    * çok fazla pozisyon hatası yapıyor. bunun en baş sebebi elbette tecrübe eksikliği fakat gözümüze çok fazla batmamasının sebebi de ujfalusi'nin tecrübesi.

    * çoğu pozisyonda bölgesine dönmek yerine topa hareket ediyor ve bu yüzden alanı boş kalıyor ya da gereksiz fauller yapıyor. bazen bu durum yüzünden zamanlama hatası yaptığı da oluyor.

    * tecrübe eksikliğinin bir stoper için en can alıcı kısmı olan "olmaz toplara müdahale" yüzünden -ki bunlar zamanlama hatasıyla da birleşince- takımı adına tehlike yaratıyor. yaşı daha çok genç olduğu ve çok cesur oynadığı için çoğu pozisyonda bilinçsizce müdaheleler yapması gibi bir sorun da mevcut.

    bunların dışında elbette iyi bir futbolcudur fakat zaman içinde mükemmele yaklaşacak. lakin şu an kendisine "sen artık tamamsın" demek objektif ve iyimser bir tutum değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın