resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 651
    kendisi sanırım şuan 70 milyon insan arasındaki en şanslı varlıktır.

    düşünsenize bir takımın başına geçmişsiniz sırf geçmişte o kulüpte oynadınız diye. ilk devre takım 9 puan geriye düşüyor. ikinci devrede kulübün başkanı şike, teşvik yollarıyla takımı şampiyon yapıyor ve ihale sana kalıyor. taraftarın şike yaptığını bilse bile kendine yediremeyeceğinden ister istemez takımı senin şampiyon yaptığına inanmak zorunda kalıyor. sonra bu şike olayı patlak veriyor. burda işte kafayı biraz kullanmak lazım: *

    1) başkan içeri girmiş kulüp sahipsiz.

    2) takımın bel kemiği denecek 2 3 futbolcu gitmiş.

    3) kulüpteki en kıdemli sayılacak kişi sen kalmışsın.

    4) arkanda bilmem kaç milyon koyun var.

    ne yapacaksın? kulübün kahramanı gibi davranıp ha bire mazlum edebiyatı yapacaksın;

    '' 3 temmuz ühü ühüü...''

    '' santos emenike niang lugano :(((( ''

    '' güç dengeleri ince ince yasemince )): ''

    böylece iyice sağlama alacaksın arkanı. hani arkanda bilmem kaç milyon koyun var ya, onlar da inanacak takım kötü gitse bile sebebinin senden kaynaklanmadığına. hatta gaza gelip sana yıllık 1.5 milyondan 3 yıllık sözleşme imzalatacaklar. sonra ooh kebap yan gelip yatacaksın.

    ama unutmayacaksın işte. bu koyunların hayattaki belki de tek hedefi galatasaray'ı yenmek. eğer yenemezsen değil 3 temmuz, 33 temmuz'da olsa laf anlatamazsın müridlerine.

    (u: iş bu entry kocaman'ı umarsızca eleştirmek için yazılmıştır. gerçekle alakası yoktur. fener'in gelecekteki ferguson'u olmasın diye fenerlilere kötülemek amaçlanmıştır. )
    * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın