• 505
    iki gün bekledim bir şeyler karalamak için. biraz daha sakin, biraz daha sağlıklı şekilde olaya hakim olarak yazayım diye. sözlerime ilk başta sikerim böyle direği diye başlamak istiyorum.

    maçtan önce yazmıştım, bizim için üç puan ama rakip için evinde yenilmezlik serisini sürdürme, rakibine evinde yenilmeme serisini sürdürme, şampiyonluktan kopmama vs vs. baskıyı onlar hissedecekti. böyle düşünmüştük ama bu kadarını düşünmemiştik sanırım. yediğimiz ikinci golden son düdüğe kadar, fazlası da azı da yok, tam 70 dakika oynu sürklase ettik. ne istersek yaptık, rakibi hapsettik. bu 70 dakikanın en az 60 dakikasında üç pas üst üste yaptırmadık. derbide 70 dakika nasıl oynamak gerekirse öyle oynadık. ama o güzel mi diyelim, şans mı diyelim artık diyecek bir şey mi bulamayalım iki gole engel olamadık. top çıkacakken içerde kalıyor, orta ve gol. ufja uzaklaştırayım diyor, alex'e gidiyor.

    benim için şampiyondur artık galatasaray. lig bitmiştir. şimdi şampiyonlar ligi'ne gidebilmek için ve 35-40 milyon euro gelir elde etmek için mücadelemizi edeceğiz. bu şikecilere ceza veremeyen basiretsiz tff yönetiminin, rant peşinde olanlara da güzel bir cevap vermek için playoff'ta bu oynumuzu sürdürmeliyiz.

    play off saçmalığı bir kenara, playoff'tan önce ceza verilecek diyenler yine sessizliğe büründü. bundan sonra da verirseniz ibnesiniz. vermeyin , bu pislikle yaşasınlar. fener'i, beşiktaş'ı, trabzon'u.. pislik içinde kalsınlar, temizlenmesinler.

    tebrikler aslanlar, salladık ama yıkamadık yine. olsun, siz netice ne olursa olsun aslan gibi çıktınız oynadınız. allah sizden razı olsun utandırmadınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın