• 94
    galatasaray taraftarının biraz abartmasına sebep olmuş güzel toptur.

    la aslan parçaları şu dünya yüzünde fenerlilerin övünecek iki tane olayı var: birincisi bugüne kadar kazanmış oldukları başarıların en üstüne koydukları altı sıfırlık maç; ikincisi ise birinci sıranın hemen altında yer alan bize karşı elde ettikleri 10 yıllık yenilmezlikleri. düşünün ki bizim sıradan sayabileceğimiz bir başarısızlığımız adamların en büyük başarısı haline gelmiş. sizin övüneceğiniz yığınla hadise varken onların başarısı tamamen size endeksli olmuş. şimdi o top gol olsaydı ne olacaktı? siz adamların tarihteki en büyük başarılarından ikinci olanının içine kolayca etmiş olacaktınız. e oldu olacak bunlara bir 7 daha atın* da tarihin çöplüğüne gömün zavallıları; çekin fişlerini bitsin gitsin. olmaz öyle, hayata ters; çünkü iyinin değerinin kavranabilmesi için kötünün de devam etmesi gereken bir misyonu var. siz bunları öyle perişan hallere soktunuz ki bu kuşlar övünmek için on yıldır tesisleşme, yatırım zart zurt ile kafayı yemek zorunda kaldı. inşaattan, betondan medet umar oldu. bakın boka battıkları halde dahi borsadaki senetleri ile övünmekten geri duramıyorlar. günlük hayatta bunun karşılığı ne? hanzoyum ama para bende. şike yaptıkları gün gibi ortadayken bunu inkar için sığındıkları şeyleri bir düşünün; böylesine çarpık, ezik, gerçeklikten kopmuş bir ruh hali olabilir mi yav? bu kafada bir yığının tutunacak başka bir dalı yok olum anlayın artık.

    şimdi bu işler biraz da nasip kısmettir; sizler denizli faciasını veya "2-2 mi, değil mi" sendromunu yaşamamış taraftarlarsınız; dolayısıyla şükredin. hayır olarak ısrar edilen şeyde şer; şer diye ısrar edilende hayır aramak böyle anlar içindir. nice galatasaray maçında yüreği burulmuş bir taraftar olarak o topun direkten dönmesi bizim için iyi olmuştur, hayırlı olmuştur diyorum. çünkü o girmeyen topun muhakkak güzel bir karşılığı, daha büyük bir mükafatı olacaktır. biraz sabrettiğiniz de göreceksiniz. galatasaray taraftarına yakışan kibir değil haklı gururdur; isyan değil daha iyisi için sabırdır. üzülmeyin, çünkü sizin hayalleriniz dünyadan büyük olum ve bir çiçekle yaz gelmez. boşverin o top direkten dönsün, çünkü o topun içeri gireceği çok daha büyük maçlar, finaller göreceksiniz.

    (u: bu mesaj -biraz vaaz kıvamında olması hasebiyle- diğer iletilere fiziksel temas içermektedir; dolayısıyla aslan moderatörlerimizin insafına kalmıştır.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın