resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 648
    17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçında yaptığı değişikliklerde hiç bir hatası yoktur. fenerbahçenin ilk değişikliği 63. dakikada. 20. dakikadan sonra ise galatasaray tek kale oynamış. stoch bu dakikaya kadar ne yapmış. selçuğun yerine dia oyuna girseydi ne değişirdi.

    fenerbahçe kontraatak oynamaktan çok çok uzaktı. bunu oynayabiliyo olsa zaten stoch çıkmazdı. madem topu kontrol edemiyor madem kontraatak oynayamıyor en azından orta sahayı çoğaltıp galatasaray ataklarını azaltmayı hedefledi. çok ta mantıklı bir hamleydi çünkü bu formatta oyunu sürdürmesi imkansızdı. yani stoch yerine dia girse veya bienvenu de girse farketmeyecekti. orta sahadaki galatasaray üstünlüğünü azaltması gerekiyordu. ama selçuk kaç maçtır oynamıyordu bilmiyorum ama oyuna etki edemedi. baroni de oyundan düşünce yapılan değişiklik oyuna yansımadı. ama selçuk yerine iyi bir orta saha girse maçı tutabilirdi.

    bu bakımdan maç sonrası medyadaki aykut kocaman eleştirilerini yersiz buluyorum. hatta bu değişikliklerle birlikte 2-2'yi kurtarmış bile olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın