resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1668
    17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı'na çok iyi konsantre olmuş. takımda ilk 11'de necati'yi saymazsak bu maçtan* önce kadıköy deplasmanına çıkan tek oyuncumuz kendisi idi. necati'yi saymamamın nedeni ise 2008-2009,2009-2010 sezonlarında takımda bulunmaması. biz müthiş bir formla oraya gidip saçma sapan goller yeyip,hakemin bizi katletmesiyle yenildiğimiz maçlarda olmaması yani. ha öncesinde de buna benzer şeyler oldu ama bahsettiğim 2 sezonda artık iyice sinirlenmiştik.

    neyse konumuza dönelim; takımdaki bu psikolojiyi yaşayan tek oyuncumuzdu dün ilk 11'de. maçtan önce fenerli arkadaşlarımla konuşurken; "tek argümanınız kadıköy. o da bizim futbolculara sökmez artık. hakan balta var sadece o da bu konuda kötü değil. eğer kendini hazırlayabilirse* hiç etkilenmeden oynar. iyi oynadığı maçlar da var, 2009-2010 sezonunun ilk maçında da gol atmıştı." demiştim. dün gerçekten müthiş konsantreydi maça. defansif anlamda zaten pek iş düşmedi kendisine. iyi bindirmeler yaptı,en sonunda da güzel bir golle iyi oyununu taçlandırdı. çok estetik bir vuruştu,top yerden epey hızlı gitti. volkan sadece baktı zaten.

    geçen sezon* vardı bir derdi,takımın da kötü olmasıyla iyice dibe vurmuştu. takımın en kötülerinden biriydi. çabaladı ve o halini geride bıraktı. eksiklerini telafi edebilen takım arkadaşları ve kendisine destek olan bir teknik ekibi var. bu sezon bir çok olumlu hareketini sayabiliriz; daha çok bindirme yapmaya başlaması,kondisyonunu yükseltmesi,yanılmıyorsam gaziantepspor maçındaki* çizgiden çok zor bir top çıkarması,vs.. belki eboue'nin sol bek şubesi değil ama şu an yabancı kontenjanı,ekonomik şartlar vs. düşünüldüğünde şu anda takımımızda oynayabilecek en iyi sol bek.(u: altyapıdan oyuncu çıkarırsak ayrı. ama alt yapıdan çıkan oyuncumuzun tecrübe kazanması falan derken kısa vadede yine hakan balta sol bekimiz olacaktır.) özgüveni iyice yerine geldi,dünden* sonra daha fazla bindirme yapacaktır. inşallah bu performansı yükselerek devam eder. bizim oyuncumuz,sahip çıkalım.

    edit: bamforce uyardı,emre çolak da kadıköy deplasmanına çıkmış daha önce.
    24 ekim 2010 fenerbahçe galatasaray maçı'nda 78. dakikada oyuna girmiş.*
    yine de emre çolak'ın o psikolojiden çok etkilendiğini düşünmüyorum. sonuçta 1 maç ve o maçta da 12 dakika. o maça çıkarken takımın üzerinde ekstra yük olmaması da ayrı bir avantajdı psikolojik olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın